婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好少見男人愛乾淨

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆:Arrin的陀b日誌 (潔癖之父)

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

爸爸

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

你爸爸真好

男爵府

男爵府

畀面勳章

好爸爸

大宅

瞓得好勳章

話時話,我八卦,你先夫知唔知你再婚兼有埋B呢?
若知道,佢有咩反應?

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

伯友好幸福

男爵府

想生BB熱投

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男爵府

引用:話時話,我八卦,你先夫知唔知你再婚兼有埋

原帖由 KKEDU 於 15-05-23 發表
話時話,我八卦,你先夫知唔知你再婚兼有埋B呢?
若知道,佢有咩反應?
我已經無聯絡佢,就算我再婚都唔關佢事啦!我同佢正式離婚咗好耐lu!

話知佢生定死,叫佢死遠d唔好再害人害物!
呢d正人渣嚟,全家不知所謂到極點!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

唔慣樓主講乾淨嘅故事

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

真幸福

男爵府

引用:唔慣樓主講乾淨嘅故事

原帖由 阿流 於 15-05-23 發表
唔慣樓主講乾淨嘅故事
哈哈,無咁好笑同比人[大開眼界]既感覺!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

其實…我新99都唔見得[乾淨]既…
可能我慣乾淨掛…

相比之下我新99已經好過以前果個好多了

大宅

我非常好奇想問下,你爸爸有無見過你舊屎個99,居然無打電話比衛生署,將佢捉去燒毒火化?

大宅

另外,你先夫(先前丈夫)我估應該入住垃圾堆,因為嗰度先係佢嘅家

男爵府

引用:另外,你先夫(先前丈夫)我估應該入住垃圾

原帖由 ngbetty01 於 15-05-23 發表
另外,你先夫(先前丈夫)我估應該入住垃圾堆,因為嗰度先係佢嘅家
haha,我老豆如果親歷其境,應該嚇到爆血官…

我唔敢比佢知真實情況…

伯爵府

回覆:Arrin 的帖子

大宅

我爸爸都係甘,我好愛我爸爸!

首頁

尾頁

跳至