婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:口沒遮攔嘅奶奶

我諗大家誤會咗我意思,其實我真係唔介意佢話個仔靚仔or not, 係我知佢講哩句說話係別有用心,我太了解佢啦!佢咁講係真係想話自己出產好嘢過我!但佢又唔明咁樣咪唔小心踩低個仔一腳!其實我老公明我講乜就可了!

大宅

引用:你99都只係讚自己個仔再靚仔d啫,即係你bb

原帖由 Stepmax1023 於 15-06-05 發表
你99都只係讚自己個仔再靚仔d啫,即係你bb都好靚,睇開點吧!bb有你錫哂就ok! :D
好過阿99每次會花盡心思搵 ...
我99冇佢細個啲相咋,得好幾張咋,佢都曾經話過,有機會你睇吓佢細個啲相呀!講真,結婚嗰時咪睇咗囉!
唉!對住佢我都冇氣,我當時只係笑笑口話係咩就算啦,你覺得我可以講咩呀!

大宅

引用:我生完個女,99一黎即刻講話我女同我成個餅

原帖由 tinaliu1028 於 15-06-05 發表
我生完個女,99一黎即刻講話我女同我成個餅印,一d都唔似我老公無一忽似。仲同我老公講有可能唔係佢既:swea ...
講真,其實似邊個有乜所謂,我反而最重要係bb健康!

水晶宮

牛奶花 發表於 15-6-5 20:34
我諗大家誤會咗我意思,其實我真係唔介意佢話個仔靚仔or not, 係我知佢講哩句說話係別有用心,我太了解佢啦 ...
由得佢認叻囉。我99都認為自己煮野天下無敵,第一次食我煮果餐飯,彈三彈四。咁我明佢心意,咪識做囉,下次食佢煮的,搵位讚佢,佢就好開心。人系不安之中,就會滿身刺。只要佢地位不受威脅,就和順好多。

大宅

BK Milk勳章

回覆:牛奶花 的帖子

算啦! 不要為此動氣,jm 都係想你放鬆d。

首頁

尾頁

跳至