親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 --得得B-- 於 15-06-13 發表

原帖由 lovececing 於 15-06-14 發表
有門的嗎?因為上網睇相唔多覺有?
我記得馬桶果邊係有門, 浴缸係出邊, 無門, 拉布簾

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

happybaby212 發表於 15-6-14 18:26
我反而覺得忠孝和逸唔錯,善導寺站一出對正,旅館整體新淨,房乾淨也不覺細,早餐食品算多種類,之前住過永 ...
Thanks. 我諗我都係和逸多勒

大宅

回覆 cat_ma 的帖子

如果帶住兩個小朋友就唔好住君品,因為好難REQUEST到DOUBLE BED,如果兩張單人床的房間又好細。雖然本人好喜歡呢間酒店,但上次要向職員爭取好耐先換到DOUBLE BED。

大宅

我地四月時住亞都麗緻大飯店 ,中山國小站行五分鐘內就到,D房和床都好大,包早餐,食物仲有質素,推薦

大宅

高齡牛師奶 發表於 15-6-13 13:39
我訂左凱撒, 住完返嚟報告
等待你回來報告

別墅

BK Milk勳章

今年復活節們一行十三人台北5日4晚!第一晚住北投溫泉酒店!3晚住凱撒酒店訂左家庭房!第二日下午自己去坐捷運去台北!到左B2攞住行理要行十幾級樓梯上去B1再坐電梯上地面check in!8大人有8個26-30吋喼有点食力!第一、二日都有買手信!其餘坐捷運出入好方便!只住過凱撒咋!

大宅

回覆:blaiycl 的帖子

請問itaipei 有咩comments 呀?
現在book 4人房要$2650/晚
有點expensive 😓

首頁

尾頁

跳至