自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+Jolin_Yuen+於+15-06-18+發表

原帖由 KITTY0328 於 15-06-18 發表
好冇愛心説話喎!
最頂癮話其實學跳舞間間差唔多,係咪即係叫我唔駛轉過黎

水晶宮

回覆:SXM試堂一肚氣

重好!慳返!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

咁態度架!

子爵府

引用:唔好咁快投訴人,老師都係人,唔通唔怕你投

原帖由 hedhed 於 15-06-18 發表
唔好咁快投訴人,老師都係人,唔通唔怕你投訴咩,但事出有因,因下仔仔做過乜先?

...

或者個老師倒米,係個老師個人素質問題,唔關學校事,息怒息怒

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

apple_love 發表於 15-6-18 15:45
麗港城
好似之前都有JM上黎投訴過呢間(同一分校)D老師,大致上同你講的情況差不多

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:搵番負責人反映吓果位老師嘅態度

原帖由 tsung 於 15-06-18 發表
搵番負責人反映吓果位老師嘅態度

大宅

我估果個老師係希望所有學生都超自動自覺超聽話超醒目一教就識又齊,
咁佢咪教得好舒服,唔洗辛苦囉,
又容易有學生去到比賽/表演,
所以我成日覺得老師人品最重要

公爵府

語氣好差, 咪學啦

男爵府

引用:我估果個老師係希望所有學生都超自動自覺超

原帖由 ivytam11 於 15-06-18 發表
我估果個老師係希望所有學生都超自動自覺超聽話超醒目一教就識又齊,
咁佢咪教得好舒服,唔洗辛苦囉,
又容 ...
興趣班都咁高要求,唔怪得咁多怪獸家長

男爵府

引用:語氣好差,+咪學啦

原帖由 熱狗媽 於 15-06-18 發表
語氣好差, 咪學啦
由於真係一肚氣,忍唔住打去hotline 反映意見,hotline 個小姐態度好好,不停say sorry,又話送幾堂free lesson

男爵府

引用:Quote:原帖由+熱狗媽+於+15-06-18+發表語氣

原帖由 apple_love 於 15-06-18 發表
由於真係一肚氣,忍唔住打去hotline 反映意見,hotline 個小姐態度好好,不停say sorry,又話送幾堂free les ...
不過我決定唔會再去啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢間出名掠水,咩都係錢,我囡跳咗大半年最後轉咗間平啲,其實啲跳舞學校教嘅大同小異

男爵府

回覆 apple_love 的帖子

我都領教過SXM試堂, 跟康文署跳舞仲好過啦

公爵府

apple_love 發表於 15-6-18 17:05
由於真係一肚氣,忍唔住打去hotline 反映意見,hotline 個小姐態度好好,不停say sorry,又話送幾堂free les ...
可以轉老師嗎?

男爵府

下?乜咁差,我仲同阿女報左summer course Tim, 早知報第二間,仲諗住集團有保障Tim

男爵府

引用:Quote:apple_love+發表於+15-6-18+17:05+由

原帖由 熱狗媽 於 15-06-18 發表
可以轉老師嗎?
Hotline 話可以轉第二個老師

熱狗媽    發表於 15-6-18 18:46

大宅

回覆:apple_love 的帖子

我可以接受乜興趣班都唔上,
但有選擇的話,唔接受人品差的老師囉,佢會直接影響小朋友成長喎
好老師同差老師影響分別幾大,自己都經歷過啦

學校老師就話冇得投訴,要接受者

男爵府

引用:下?乜咁差,我仲同阿女報左summer+course+

原帖由 alice06_hk 於 15-06-18 發表
下?乜咁差,我仲同阿女報左summer course Tim, 早知報第二間,仲諗住集團有保障Tim

...
你報同一分校?

伯爵府

引用:仔三歳話想學跳舞,最初擔心佢半途而廢於是

原帖由 apple_love 於 15-06-18 發表
仔三歳話想學跳舞,最初擔心佢半途而廢於是揀左間可以逐個月俾學費而且價$平d的跳。學左幾個月,仔仔依然話 ...
咁咪唔好學囉,講真,學校規模大小不是最重要,最重要是老師是否有心教

男爵府

回覆:apple_love 的帖子

我唔會叫阿仔去學!大把選擇!不用揀她。

首頁

尾頁

跳至