自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:manmum 的帖子

觀眾既眼睛係雪亮既! 如果套劇真係好睇, 蘋果點講都會有人追囉!自欺欺人既肥佬

珍珠宮

回覆:王晶話預左越彈越多人睇佢齣風雲天地

冇睇過

做返演員可能好好多

萬物皆空,因果不空

琥珀宮

大宅

正如鹹晶所講 , 我真係 \"看一看\", 前後唔夠 5分鐘就已經頂唔順。 利申, 我幾鐘意睇阿姐做戲, 佢套 \"華麗轉身\" 我都覺得幾好睇, 但對呢個鹹晶就極之反感, 如果套劇唔係佢拍, 可能會好啲。佢好似仲維持喺 80 年代。

禁止訪問

禁止訪問

引用:[p=20, null, left]風雲天地劣評如潮 王晶

男爵府

老實講,而家好多國內劇集拍得好好!王晶out啦!不思進取,以為自己好掂,仲停留喺80年代手法,唔比人笑都難!仲要口毒咒人,不知所謂

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

manmum 發表於 15-6-25 23:31
風雲天地劣評如潮 王晶還擊:劇好怕什麼抹黑?】無綫新劇《風雲天地》於今個星期一(6月22日)首播之後劣 ...
點都唔打算睇

大宅

我淨係想睇下劉生個膠樣,睇咗第一集咁大把!

珍珠宮

引用:[p=20, null, left]風雲天地劣評如潮 王晶

原帖由 manmum 於 15-06-25 發表
風雲天地劣評如潮 王晶還擊:劇好怕什麼抹黑?】無綫新劇《風雲天地》於今個星期一(6月22日)首播之後劣 ...
佢同無線有仇,新套賭神電影又好睇,又賣座

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔洗咁講嘢呀

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實套劇好唔好都仲係未知之數,但演員輸晒係事實。

珍珠宮

多謝王晶,我可以有1小時關電視完全投入親子時間,王晶...我絕對支持你

雨晴寶貝    發表於 15-6-26 11:57

侯爵府

修養差到。

愈嚟愈冇記性

大宅

未睇過套劇,不過淨係聽個橋段就覺得,怎麼又是爭家產劇?咁多年的經驗都還只是停留一些老掉牙的劇本橋段當中?

仲有,為什麼不可以接受批評的?請留意一點是,劇集只是出街數天,有人批評後,他的反駁何其快速,除了反映容不下他人意見外,為什麼不等多一段時間才作回應呢?或者之後劇集內容漸入佳境得到好的評價呢!現在,即使後來內容較好也難以得到認同。

或者,咁快速的回應是由於觸動了一些神經,因為仲要揾多d投資者去投資佢d“好”劇本度呀!斷人財路,尤如殺人父母啊!

都係果句:揾食啫,犯法呀!

珍珠宮

環保接龍勳章

完全勾唔起我既好奇心,可以繼續比部電視休息下。

大家好,我是子悠~~

公爵府

2024勳章

1集都冇睇過

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇到「劇好,怕什麼抹黑」笑咗,咁自信洗乜驚丫

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

演員膠樣太難頂

首頁
12345...7

尾頁

跳至