親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 brbaby2007 於 15-07-13 發表

原帖由 diong 於 15-07-20 發表
buffet ok嗎??用不用提早訂位?
一定要, 星期日好多人

水晶宮

引用:Quote:原帖由 diong 於 15-07-20 發表buffe

原帖由 brbaby2007 於 15-07-20 發表
一定要, 星期日好多人
我email去酒店book位,佢無回覆我,你點book呢?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

diong 發表於 15-7-20 07:50
我email去酒店book位,佢無回覆我,你點book呢?
我EMAIL去, 佢有覆我的, 咁咪再SEND一次~
不過最後, 我都O係CHECK-IN時再BOOK一次

水晶宮

引用:Quote:diong 發表於 15-7-20 07:50 我email

原帖由 brbaby2007 於 15-07-20 發表
我EMAIL去, 佢有覆我的, 咁咪再SEND一次~
不過最後, 我都O係CHECK-IN時再BOOK一次
...
好,謝謝!!!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 brbaby2007 於 15-07-20 發表

原帖由 diong 於 15-07-20 發表
好,謝謝!!!
日日不同主題,,要問呀

公爵府

引用:比預定時間提早了到達沙巴,卻等過關也等了

原帖由 brbaby2007 於 15-07-03 發表
比預定時間提早了到達沙巴,卻等過關也等了近40分鐘….拿過行李,已經看見TONY (TOUR的小老闆) 同事舉著牌, ...

男爵府

我想問下TONY可以BOOK車由酒店去機場嗎? 因為我係凌晨機回港. 如果可以, 請你PM TONY的手機比我. THANKS!

大宅

引用:比預定時間提早了到達沙巴,卻等過關也等了

原帖由 brbaby2007 於 15-07-03 發表
比預定時間提早了到達沙巴,卻等過關也等了近40分鐘….拿過行李,已經看見TONY (TOUR的小老闆) 同事舉著牌, ...
請問跟tony導遊,收費怎樣計算?

珍珠宮

引用:我想問下TONY可以BOOK車由酒店去機場嗎

原帖由 coney 於 15-09-06 發表
我想問下TONY可以BOOK車由酒店去機場嗎? 因為我係凌晨機回港. 如果可以, 請你PM TONY的手機比我. THANKS! ...
可能架, 佢咩都有得安排

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 brbaby2007 於 15-07-03 發表

原帖由 momom 於 15-09-07 發表
請問跟tony導遊,收費怎樣計算?
收費要問佢喎, 唔同季節會有調節

侯爵府

回覆:brbaby2007 的帖子

多謝分享,好抵玩

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

大宅

回覆:分享: 6天5夜沙巴遊 - (復活節2015)

請問你小朋友幾大可以玩激流?我仔4歲,另有同行67歲老人家,玩到嗎?

珍珠宮

lolonorna 發表於 15-9-7 14:10
請問你小朋友幾大可以玩激流?我仔4歲,另有同行67歲老人家,玩到嗎?
3歲以上便可以~
初級激流真係BB到無朋友....
我地去O個日 前前後後一個月無落過雨, 條河根本唔夠水,
我2個女悶到訓著左.........

如果多雨水先叫做"激"返少少~~~~

大宅

tks for sharing! 請問你join左幾多日local tour呀?

大宅

請問幾時開始book機票, 酒店

大宅

畀面勳章

我們明年復活節會去沙巴,可否PM Tony 的聯絡方法, thanks

珍珠宮

wangc 發表於 15-10-2 20:59
請問幾時開始book機票, 酒店
平O個間就有平就BOOK;

STAR 就問TONY, 佢價錢平O的麻~

珍珠宮

bearesa 發表於 15-9-8 17:09
tks for sharing! 請問你join左幾多日local tour呀?
一日出島
一日九族文化村
一日激流

首頁

尾頁

跳至