想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 aftl218 的帖子

http://www3.ha.org.hk/pwh/content/report/mrcopy_c.html我都覺新驗可能會同舊record唔同
但舊record有上次ivf流程的追蹤
所以應該都有參考價值
我只要ivf 流程的記錄

你參考下條link.我覺得值得申請^^

別墅

回覆:eeeeee6eet 的帖子

最重要係D用藥分量,同胚胎Quality紀錄,其他可以再驗。

別墅

回覆:eeeeee6eet 的帖子

如果取到,係可以和之前做個對比,開針前後的分別。

大宅

leeleemrs 發表於 15-7-8 17:41
我想問下你有無即刻開針?同埋初診會做d咩?
我通知左姑娘我去到先驗血驗梅毒aids個d...你用左幾多錢?

我剛剛上星期六(Day2)去翁翁初診, 即日開針, 針藥(至DAY11)加驗血用左TWD42,000.

大宅

回覆:臺灣翁醫師七、八、九月ivf 揮手區

剛放胎。。報到

別墅

回覆:FattyAngelFish 的帖子

你驗血驗咗咩?打幾多劑量?之前有做過ivf嗎?

別墅

請問有冇jm在台/準備出發,星期三前會回港,可幫忙帶藥品。
感激萬分!

別墅

回覆:sifucaca 的帖子

我M Day 2 準備返翁clinic,應該呢幾日或下星期初會去,但日子未知

大宅

引用:你驗血驗咗咩?打幾多劑量?之前有做過ivf

原帖由 babycherie 於 15-07-09 發表
你驗血驗咗咩?打幾多劑量?之前有做過ivf嗎?
驗左好多野,唔太記得,今晚可以影張單給大家看。針就打225, day2, day4, day6-day11(total 8日針) 加 day2-day8 每日半粒排卵藥。

我之前係仁安試做過一次IVF, 但最後反應唔好,得3粒,所以轉做iui, 但失敗了。

別墅

回覆:FattyAngelFish 的帖子

好吖!大家研究下。

大宅

我約左下星期初診呀,可以一齊傾嗎?

首頁

尾頁

跳至