夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

有小三已經不可原諒,仲要同人有埋小朋友。有女人肯為幾億而折腰,同人分享老公。唔知你老公俾得幾多你。如果無叫佢死咗條心左擁右抱啦。小朋友無辜,你仲無辜啦。佢同人開心,播種時有無想起對唔起你。

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算?

其實你咁即係默認佢有兩頭住家

littlesun    發表於 15-7-17 00:56

瑪瑙宮

一句愛您多些就過骨, 佢愛您唔會咁喇.

果邊死都唔斷, 姐永遠存在, 遲 D 可能生多兩件, 您頂到佢兩邊走?

禁止訪問

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算

大宅

引用:佢話小朋友是無辜, 唔想佢無爸爸, 所以去找

原帖由 babyABCD 於 15-07-16 發表

佢話小朋友是無辜, 唔想佢無爸爸, 所以去找她, 我有經濟能 ...
你自己咪仲無辜,邊個可憐?

子爵府

個位唔係小三,係掛名2太太lu
享齊人之福
佢好有錢?
佢出面有頭家,係咪依舊比足咁多錢你而唔係比人分薄左?

睇你接唔接受到佢有兩頭住家,接受,你就預佢宜家咁會去個邊家庭樂,但你要點做確保正印個位

如果你接受唔到,你有能力就同佢88
有小朋友又點,小朋友一路一路長大,佢都會知爸爸做緊乜,到時你答仔仔爸爸去那兒仲難答過仔仔點解離婚

民房

真係好難想像樓主種感受...
不過如果係我真係接受唔到....

滾都話可以俾次機會 但有埋小朋友就.....
不過依個男人好似唔知自己錯咁..........

樓主認真要考慮清楚...💪💪

複式洋房

有能力,自己又忍受唔到就離吧〜〜〜 就睇你自己點睇這段婚姻。一家唔知一家事,好多野自己先知,自己去衡量,盡量做到不後悔!

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

賤男一名

禁止訪問

別墅

樓主 我覺得你肯原諒丈夫 個個勇氣真係服得我五體投地 但係件事總要有一個交代 除左三個大人 仲有三個細路wo
問清楚你老公而家想點 睇下答案接唔接受到
如果佢用任何廢話去包裝要齊人之福
咁你早走早著啦

複式洋房

我冇可能忍受到

子爵府

回覆:babyABCD 的帖子

細b先得一個月,可以點?離婚你一拖二點過?首先唔好對c6抱有希望,叫佢俾多d家用,到小朋友大d,你又獨立到,再飛佢

大宅

當佢提款機。

夠期即走。 請善待自己。

男爵府

回覆 mwmyway 的帖子

冇可能吧...

男爵府

叫佢吾好再講愛邊個多D果D廢話了,
仲係男人嚟?呢D爸爸冇咪當死左囉!
離婚分身家,吾係遲早比人㗳曬,渣都冇。

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

你老公都好爽yy下喎。。。係咪好似洗米咁有錢??
講真,你老公一定想齊人福,2頭瞞,佢點都係嬴家!宜家係2個女人鬥長命,睇下邊個忍唔到就走!重有,個小3無名無份仔都生埋,可能真係唔介意!如果你真係唔想bb無爸爸,就有心理準備以後都3人行

水晶宮

引用:佢對住小三都係講:“我愛你多d, 同老婆無晒

原帖由 Lovelovebear 於 15-07-16 發表
佢對住小三都係講:“我愛你多d, 同老婆無晒感情了, 只不過為左小朋友先唔離婚”。 如果你有經濟能力就走啦 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為要bb有"完整"家庭要夾硬忍老公做齊人,我一定唔會囉,夾硬扮幸福家庭有咩意思

TiffChan    發表於 15-7-17 11:31

侯爵府

引用:Quote:原帖由 jump.jump 於 15-07-16 發表

原帖由 mini1204 於 15-07-16 發表
係,幾好笑其實。。。點吾准?
姐係唔同意佢再去見佢地,如果發現就離婚咯

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

首頁
12345...8

尾頁

跳至