自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 KarenKu 於 15-07-18 發表先

原帖由 醜樣豬 於 15-07-18 發表
吓,咁大膽?請返出黎屋企人無反對咩?
當然反對,但私人位當時係佢搞,所以用咗佢名買,而家怕佢發錢寒起上嚟會自把自為郁先人

侯爵府

引用:我屋企有人想將先人嘅私人骨位賣出(因為該

原帖由 KarenKu 於 15-07-18 發表
我屋企有人想將先人嘅私人骨位賣出(因為該骨位升咗喎!),再幫先人申請今期和合石政府位。我聽完個心好唔 ...
好等錢駛呀?

如果山窮水盡,無得好講
如非,

大宅

引用:Quote:原帖由 spikenard 於 15-07-18 發表

又收到信有得申請
剛剛睇到,原來佢去咗申請,封信係叫27號去比政府位嘅錢

男爵府

回覆:奇聞!

竟然搵先人黎攪,因著賺左轉頭洗突番

珍珠宮

減齡達人勳章

寶x山,炒到痴線(未入伙), 有朋友剛剛要幇屋企人買,有啲中間人開價,側面中間位,大約7/8樓,開4x萬

水晶宮

不過講真, 和合石地方環境好,大,濶落同新。
有好多唔同的境比你選。
如果,如果, 新的環好過舊的, 也可考慮。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我屋企有人想將先人嘅私人骨位賣出(因為該骨位升咗喎!),再幫先人申請今期和合石政府位。我聽完個心好唔 ...

simple is the best~

大宅

引用:不過講真, 和合石地方環境好,大,濶落同新。

原帖由 spikenard 於 15-07-18 發表
不過講真, 和合石地方環境好,大,濶落同新。
有好多唔同的境比你選。
如果,如果, 新的環好過舊的, 也可考 ...
但佢只係為咗錢呢!

子爵府

打錯

珊瑚宮

畀面勳章

咁不孝!

寶石宮

珊瑚宮

畀面勳章

引用:寶x山,炒到痴線(未入伙),+有朋友剛剛要

原帖由 FennieMan 於 15-07-18 發表
寶x山,炒到痴線(未入伙), 有朋友剛剛要幇屋企人買,有啲中間人開價,側面中間位,大約7/8樓,開4x萬:igi ...
上年已經開價三十萬,個位仲要麻麻地。

子爵府

回覆:KarenKu 的帖子

發c人財,會有報應

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

咁都做得出個心安唔安樂?

講番轉頭,個位係用佢名買,但錢係大家夾定佢比晒?

大宅

引用:咁都做得出個心安唔安樂

原帖由 414928 於 15-07-18 發表
咁都做得出個心安唔安樂?

講番轉頭,個位係用佢名買,但錢係大家夾定佢比晒? ...
老人家自己棺材本買,大家唔洗夾錢,但佢而家自己想要錢

伯爵府

你係咪我親戚?

子爵府

回覆:KarenKu 的帖子

若然,未入住,接受一。但否的話,

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

KarenKu 發表於 15-7-18 17:19
老人家自己棺材本買,大家唔洗夾錢,但佢而家自己想要錢
老人家個個都有份,叫佢嘔番大家果份出來,賺左錢平分,不是為錢,係比佢知唔可以自己想點就點

子爵府

男爵府

回覆 KarenKu 的帖子

唉, 真係唔知講MUD好, 呢D人錢大於一切, 完全無晒親情, 現實中係有呢D人, 好彩只係好少部份...

首頁

尾頁

跳至