親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

fatchoibaby 發表於 15-7-22 13:19
thank you. 咁我都決定去啦
暑假會好多人, 留意.....
咁大型又算新既地方, 都值得去睇下既~

大宅

回覆:分享-勁多相: 珠海長隆海洋王國+水上樂園 2日1夜遊

Pm 收到, tks

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

grace929 發表於 15-7-22 13:41
Pm 收到, tks
ENJOY ~~~

男爵府

回覆:brbaby2007 的帖子

唔好意思,想問下“海豚特快 fast pass”,你覺得買唔買得過?因為住酒店$100/張快証,但係我星期一去,唔知使唔使買?

珍珠宮

fatchoibaby 發表於 15-7-22 16:20
唔好意思,想問下“海豚特快 fast pass”,你覺得買唔買得過?因為住酒店$100/張快証,但係我星期一去,唔 ...
唔知咩叫特快PASS.......
我地唔係星期六日去, 人流唔多, 唔洗特別排隊呀!

男爵府

回覆 brbaby2007 的帖子

thanks

大宅

你在橫琴酒店消費有無用信用咭,唔知安唔安全?

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks for your sharing!

Very detail and informative!

大宅

畀面勳章

回覆:分享-勁多相: 珠海長隆海洋王國+水上樂園 2日1夜遊

好有用,原本想跟團,而家覺得自己去都得,不過我可能坐直巴

珍珠宮

sallyshlau2 發表於 15-7-24 18:25

你在橫琴酒店消費有無用信用咭,唔知安唔安全?
我地消費用現金, 因為有限錢, 本身唱夠人仔去~~

珍珠宮

BingBB 發表於 15-7-25 07:18
好有用,原本想跟團,而家覺得自己去都得,不過我可能坐直巴
直巴 HK 直接去?
我望過車程成4個鐘, 同行2個小朋友應該頂唔順 (陣間要大解小解就麻煩),
所以都係決定坐船+轉SHUTTLE去, 叫做上落船郁動下無咁辛苦~

珍珠宮

pyng4030 發表於 15-7-25 01:24
Thanks for your sharing!

Very detail and informative!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

想請問海洋王國同水上樂園 ticket 分開的?

珍珠宮

引用:想請問海洋王國同水上樂園 ticket 分開的?

原帖由 kristentam 於 15-07-25 發表
想請問海洋王國同水上樂園 ticket 分開的?
係.

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kristentam 於 15-07-25 發表

原帖由 brbaby2007 於 15-07-25 發表
係.
thanks

大宅

謝謝分享!

男爵府

香港真係有巴士去,榮利巴士,晌太子、荃灣、屯門上車,經深圳灣,之後仲會沿途停幾站先到珠海長隆,來回$240大小一樣。

我問過係一點前到。咁就算簡最近既屯門上車,都二個半至三個鐘(深圳灣可以去廁所),三個鐘小朋友唔知頂唔頂到呀

請問除左榮利,仲有邊間直巴? 有冇jm提供?

大宅

畀面勳章

引用:香港真係有巴士去,榮利巴士,晌太子、荃灣

原帖由 fatchoibaby 於 15-07-26 發表
香港真係有巴士去,榮利巴士,晌太子、荃灣、屯門上車,經深圳灣,之後仲會沿途停幾站先到珠海長隆,來回$2 ...
咁要睇下你個小朋友幾大,上次去長隆要3個鐘,有好多車去,中旅,永東都有,有啲係市區有站,我住北區,唔想出去搭車搭船再駁車,上次我仔5歲都ok,計返厠所時間,中間飲少啲水

大宅

畀面勳章

回覆:BingBB 的帖子

不過我睇中永安有個團,淨去海洋王國,住企鵝,羅湖上車,只有早餐和自助晚餐,其餘自己搞掂

珍珠宮

引用:香港真係有巴士去,榮利巴士,晌太子、荃灣

原帖由 fatchoibaby 於 15-07-26 發表
香港真係有巴士去,榮利巴士,晌太子、荃灣、屯門上車,經深圳灣,之後仲會沿途停幾站先到珠海長隆,來回$2 ...
永東有無?

首頁
12345...9

尾頁

跳至