夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:其實好小事...睇下page

原帖由 aztecs 於 15-08-27 發表
其實好小事...睇下page
問題佢個page 得自己自拍照呢……

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

侯爵府

引用:其實我老公都成日IG FOLLOW其它女人架啦,

原帖由 lovestarry001 於 15-08-27 發表
其實我老公都成日IG FOLLOW其它女人架啦, 如果個個都要防咪好唔得閒, 會唔會其實都只係想 目及 女啫? ...
睇唔識果d我又接受到,睇識果d我接受唔到,仲話好frd,呢個女人只是成日三更半夜sd msg比我老公嫁。無意睇到都ok,但特登禁入去睇,次次post都係四連環自拍照我真係接受唔到

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

mwmyway 發表於 15-8-27 11:42
睇唔識果d我又接受到,睇識果d我接受唔到,仲話好frd,呢個女人只是成日三更半夜sd msg比我老公嫁。無意睇到 ...
你有冇見過佢真人? 係咪流動發電機黎架? 係的話真係要小心D.....
唉, 最主要係你老公覺唔覺得有問題.

ANYWAY, 我係你, 我一定執到靚一靚去參加以示主權。
.........................................

侯爵府

引用:Sorry... 但如果發生係我身上, 我真係未必

原帖由 Ocean11 於 15-08-27 發表
Sorry... 但如果發生係我身上, 我真係未必會出席, 我覺得點解自己唔想去但為咗要討好老公, 咁就要委屈自己? ...
矛盾

大宅

去,一定要扮到靚一靚,同老公糖痴豆咁去

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:又問,去唔去空姐生日party好

去啦,若唔去,自己都係亂估一通。

複式洋房

係la, 做返相同野等你老公有相同感覺, 唔係淨係佢睇女, 你就心深不忿, 我唔覺得男人結左婚或拍緊拖睇女係可以接受。。。 好唔尊重身邊個個

翡翠宮

記住去set 頭化妝,靚好多架

男爵府

老公叫你去 你又答應左咪照去囉.....

如果年年都會幫個位朋友慶祝 你今年唔去 下年你老公又未必叫你去架嘞 ....(可能反過來問你 你上年都唔來 仲咩今年又來.................)

更何況你咁忐忑 去到睇下佢地有無異常/ 眼神有無唔同咁呀
你咪會知究竟有無野 定你諗多左囉 加油 .....唔去你只會心掛掛諗一大餐..........

公爵府

回覆:mwmyway 的帖子

做乜唔去,咁好嘅機會show下

大宅

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

mwmyway 發表於 15-8-26 23:23
大家記得我老公個空姐朋友嗎?星期日佢bf幫佢搞生日party,老公叫我一定要去我咪應承佢咯。但岩岩,我一禁 ...

咪直接話比你老公聽你唔鍾意佢留意第2個女人,你會呻醋,會唔開心, 唔駛扮大方

party唔想去就唔好去, 有D女人會專登係你面前嗲人地個男人架,到時嬲又話你小器,
但係叫你老公陪你唔去, 兩公婆去澳門又好,邊度都好, sweet sweet

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+happyb_happyb+於+15-08-27+

原帖由 mwmyway 於 15-08-27 發表
我覺得佢要我去只係為左比面果位小姐,都唔係真心想帶我去玩
吾好理真想定假想,個日一齊去,借意灌c6飲多幾杯,等佢暈暈地咪拉佢走

侯爵府

引用:Quote:原帖由 mwmyway 於 15-08-27 發表我

原帖由 happyb_happyb 於 15-08-27 發表
吾好理真想定假想,個日一齊去,借意灌c6飲多幾杯,等佢暈暈地咪拉佢走

...
今日睇左甘多留言之後,我都打算甘做,jm我地心靈相通呀哈哈!我打算同佢d朋友玩下遊戲,輸左飲酒,甘梗係c6頂我飲嫁啦!雖然佢酒量好好,灌多幾轉我唔信佢唔頭暈,就算唔走得都訓得

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+happyb_happyb+於+15-08-27+

今日睇左甘多留言之後,我都打算甘做,jm我地心靈相通呀哈哈!我打算同佢d朋友玩下遊戲,輸左飲酒,甘梗係c ...
Five我覺得甘做吾得失c6,又夠大方到場,win win雙贏

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

一定去..........

大宅

回覆:mwmyway 的帖子

去,打扮靚靚甘去

別墅

去俾我一定會去, 唔係到時唔知發生乜事, 佢地影好多 selifes自己又唔高興!

大宅

一定要去,做好自己,順便睇下個女人有沒想掂你老公

大宅

今日睇左甘多留言之後,我都打算甘做,jm我地心靈相通呀哈哈!我打算同佢d朋友玩下遊戲,輸左飲酒,甘梗係c ...
係咪去劈場果d地方開party?
係既話咁你更加要去添啦

不過,既然係有酒飲既話,你唔去,到時佢地飲大左,做過乜,你都唔知,當中飲到high high地,無另一半在身邊的話,玩到有時抽下水亦都唔出奇,你又唔知,無謂自己比左機會人地咯,到時喊到晒氣

我唔知你同老公d朋友本身熟唔熟,亦唔知你老公、果個女人、其他朋友d酒量如何啦

但如果係我,同佢地一齊玩,而我酒量係ok既,我唔會下下要個老公頂酒,假如佢地好玩得又好飲得,就費事大家覺得我無癮唔玩得兼渣啦,我覺得正常咁玩,玩得投入就ok架喇,當然,如果你真係酒量唔掂,就無辦法啦

侯爵府

回覆:timtim2003 的帖子

我唔飲得嫁,飲兩罐啤酒已經有dd迷糊迷糊狀態

首頁

尾頁

跳至