自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:真係唔等用先好買

原帖由 lkws 於 15-08-27 發表
真係唔等用先好買
agree

大宅

引用:請問有無jm成功喺尼間嘢買嘢?喺facebxxk成

原帖由 lkws 於 15-08-27 發表
請問有無jm成功喺尼間嘢買嘢?
喺facebxxk成日見佢post好多嘢,又好多人落order,但落咗order後只係覆返入 ...
有貨但話1個月變2個月先收到貨囉

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:lkws 的帖子

兩年前買隻保溫杯結果四個月先收貨後,blacklist兼unlike埋

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有無jm喺baby shxp 美國入口嬰x用品專x店買過嘢?

呢間間野post貨就快,等貨係勁耐
唔趕嘅都買可以
但自從係搬咗去牛頭角就冇幫襯過lu

民房

回覆:有無jm喺baby shxp 美國入口嬰x用品專x店買過嘢?

我試過買左野入左數,無貨收,等左成3個月,電話無人聽,又冇時間上佢門市喎

大宅

BK Milk勳章

引用:我試過買左野入左數,無貨收,等左成3個月

原帖由 loveshan 於 15-09-05 發表
我試過買左野入左數,無貨收,等左成3個月,電話無人聽,又冇時間上佢門市喎

...
好心做唔切就唔好post咁多,每個post都幾百人至成千人話要訂貨,自己又搞唔切,間嘢唔知想點

民房

其實我覺得佢係專登賣得平,引d 人去留言,佢未做到宣傳作用囉,現貨又唔講明數量,引人留言,博宣傳,等幾日就話原來得10件,佢d 宣傳費慳唔少調反轉,真係買到平既又有幾多人?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Black list店,同佢訂野話貨到通知,等個幾月廿,舊貨未通知攞得,又喺fb賣番同一件貨,打去同fb msn永冇覆又冇人聽,我忟忟地剷上門市,好彩有貨拎,問佢點解唔係貨到通知,仲要態度極惡劣,依家你咪攞緊貨囉,火都黎,以後冇交易

但求順利  

別墅

BK Milk勳章

佢係比較平。較為自助式。多數會遲,唔等得就唔好買。

大宅

我共買左7件貨,結果幾個月後番3件有貨,但最攪笑其中一件缺貨係個post度寫現貨10件,我第二個留言,出埋confirmation list,俾哂錢,問佢先至同我講冇貨囉

子爵府

black list

子爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

買過幾次, 都收到貨。但你預好耐先收到。唔急用都ok嘅。有次買件貨俾咗錢包郵, 耐到已唔記得買過, 到收到件貨先諗起。咁佢冇呃我, 只係好耐先有貨

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我訂了Lego模 & I pad Marvel 畫筆
上星期問就話九月頭會返,
見未有消息, 尋日再問, 今日覆左話貨品仲未到港
其實Lego 模我六月訂到而家都未有...唉,都唔知仲要等到幾時:igiveup

大宅

Yes,貨期實遲。我6月訂,到宜家都未有貨。佢仲要出新post,平過我!所以我都放棄呢間野

男爵府

我5月訂咗貨而家都未有,send mail問又唔覆

男爵府

我訂左elsa燈話8月中,到以家都未有貨,但email同facebook問左成星期都未覆過我
。我之前買過係遲但你有回覆我都無咁嬲,以家我訂左7樣野,都唔知點算

大宅

試過一次,怕怕!追貨追到好似追債咁

男爵府

吾等用都ok

侯爵府

畀面勳章

引用:我訂了Lego模+&+I+pad+Marvel+畫筆上星期問

原帖由 bbpochacco 於 15-09-10 發表
我訂了Lego模 & I pad Marvel 畫筆
上星期問就話九月頭會返,
見未有消息, 尋日再問, 今日覆左話貨品仲未到 ...
我都訂左Marvel筆....無哂下文

首頁

尾頁

跳至