心聲留言

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

回覆 lovely-panda 的帖子

如果真的發生左,你真的要好報答你朋友。
想當年我小產,無朋友知(因為佢地根本從不主動揾),事後我找她們,她們有點良心的會表示歉意(因為不好意思,比較忙少聯絡),無良心既就會理直氣壯說因我自己唔出聲收埋,唔可以怪佢。。

天呀!我真係覺得朋友係咁樣對朋友~~~~可能我睇電視電影太多,以為真正朋友會係你失落時安慰。

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:點解我一直都揾唔到呢種姐妹淘

已經習慣左冇朋友

老公仔女就係我既朋友

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Hinhinphoebe 發表於 15-9-15 08:24
我有呀!加埋我係四個女仔變而家女人lu~~我哋會一齊去玩,一齊買嘢,去旅行,去行山,露營,跑步, ...
要珍惜呀

男爵府

回覆:M.A.C 的帖子

me too

複式洋房

M.A.C 發表於 15-9-14 19:44
近星期睇左明珠台既深夜電影片~「Bridemate」,「Sex & the city」,都係講後生識落到中年既好友姐妹一起哭 ...
I wish I could have such Gfs too.... M.A.C., do u wanna chat at whatsapp group first ?

複式洋房

katejune 發表於 15-9-15 08:12
我都冇,其實我都好想有那麼一個朋友可以all the times係我身邊同我分享我嘅喜怒哀樂,一動一靜,幾無聊嘅野都 ...
Hi katejune,
Wanna start a whatsapp group for ladies chat ?

伯爵府

回覆 GingerWife 的帖子

..sure, why not?
But honesty, English is not my mother tongue
Please pm me for further discussion if u dont mind.

子爵府

有就有,冇就冇,
又或者好似交叉線咁,相遇過又再各行各路。
冇咩點解的,
係緣份。

侯爵府

畀面勳章

引用:近星期睇左明珠台既深夜電影片~「Bridemate

原帖由 M.A.C 於 15-09-14 發表

近星期睇左明珠台既深夜電影片~「Bridemate」,「Sex & the ci ...
做朋友有時都要講緣份,但大家有冇心去維持段友誼都好緊要。如有whatsapp 可否加埋我

伯爵府

回覆 dayedaye 的帖子

我明白,所以後來都唔太死心眼了!

見到就見,盡力而為。。。。

伯爵府

回覆 Selinaomcheung 的帖子

我都係等樓上姐妹回覆咋,如果佢有反應,有心搞,我無問題。

大家一齊吹水有咩所謂呀!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
收到Gingerwife回覆,咁其他人考慮考慮
九月二十日更新
如果大家不介意地區,背景,身份,
歡迎留電話開whats app閑談吹水啊!

伯爵府

虎到金來勳章

引用:回覆 Selinaomcheung 的帖子我都係等樓上姐

原帖由 M.A.C 於 15-09-19 發表

吹水預埋我,我都得番家庭,有時都幾悶.

男爵府

回覆:M.A.C 的帖子

我都係,好羨慕人地有知已。。我既朋友永遠只係有期限既朋友。。

男爵府

引用:Quote:M.A.C 發表於 15-9-14 19:44 近星期

原帖由 GingerWife 於 15-09-17 發表
I wish I could have such Gfs too.... M.A.C., do u wanna chat at whatsapp group first ?
有group? 可以加埋我嗎?

大宅

Can i join the ladies group also.....

伯爵府

M.A.C 發表於 15-9-19 18:10

各位,其實GinerWife係提議過,但佢一直無再回覆啦!所以其實仲未有吹水whats app群組出現。但如果大家真係唔介意「背景,地區,年齡……」
我可以收集大家電話吹水解悶啊!

複式洋房

回覆 M.A.C 的帖子

我其實已私訊M.A.C.你啦⋯⋯

複式洋房

複式洋房

回覆 hubbyhubby 的帖子

My pleasure

伯爵府

回覆 GingerWife 的帖子

噢!我有回覆你問你是介意唔介意架!
但昨晚係版面宣告時,仍未收到回覆

我要同大家講,如不介紹地區,背景,工作,樂意開whats app群組。。。。

如果誰人有興趣,可以版主留電話,或pm我。

首頁
12345...6

尾頁

跳至