親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:買左明年4月7日去首爾,香港AIRLINES~ $1600

原帖由 Bicanna 於 15-09-15 發表
買左明年4月7日去首爾,香港AIRLINES~ $1600/位~ 抵嗎?第一次買~
請問可唔可以自己簡位?

thanks

大宅

引用:Quote:原帖由 Bicanna 於 15-09-15 發表BOO

原帖由 hlwoo 於 15-09-17 發表
Bicanna, 我都book左hkexpress 1月中去首爾,酒店同你一樣book左明洞Creto hotel, 新酒店又包早餐18xx/4晚 ...
請問哪裡訂?
我岩岩check要$3300/4nights
thanks

大宅

引用:Quote:原帖由 Bicanna 於 15-09-15 發表BOO

Bicanna, 我都book左hkexpress 1月中去首爾,酒店同你一樣book左明洞Creto hotel, 新酒店又包早餐18xx/4晚 ...
請問哪裡訂?
thanks

大宅

請問哪裡訂?
thanks

大宅

回覆:買左明年4月7日去首爾,香港AIRLINES

我5月出發hk express 1089一個人連稅來回

複式洋房

回覆:rabbitbaby1 的帖子

我在Expedia, hotels.com訂,用10% discount code,有時weekend會再平d

男爵府

回覆 rabbitbaby1 的帖子

選位,每程加30元。我選左,因為4人去。

男爵府

回覆 rabbitbaby1 的帖子

我book左2張單人床,包早,$2384/4晚。hotels.com訂。如果買貴左,佢有最低價格保証,你send去俾佢睇,佢會退錢俾你。你book前睇下Expedia,hotels.com。有時今日同昨日不同價的,浮動。

男爵府

回覆 wing_smallsammi 的帖子

我好似1300左右,包稅。選早機去,晚機返。頂吾順零晨機。

大宅

睛靈勳章

引用:我5月出發hk express 1089一個人連稅來回

原帖由 wing_smallsammi 於 15-09-22 發表
我5月出發hk express 1089一個人連稅來回
請問邊間air line

大宅

引用:我在Expedia,+hotels.com訂,用10%+discoun

原帖由 hlwoo 於 15-09-22 發表
我在Expedia, hotels.com訂,用10% discount code,有時weekend會再平d
I just try the code
Can\'t work wor

大宅

引用:回覆 wing_smallsammi 的帖子我好似1300左

原帖由 Bicanna 於 15-09-23 發表
回覆 wing_smallsammi 的帖子

我好似1300左右,包稅。選早機去,晚機返。頂吾順零晨機。 ...
我都唔係凌晨機呀,帶住小朋友

男爵府

回覆 Frozen886 的帖子

code有住宿時間,我訂下午4月就用吾到了。

侯爵府

我都訂咗出年四月中首爾,冇買行李,每人連稅九佰二有找;因試過取消行程時,已買嘅行李冇得退款,所以之後到臨出發一刻先買!

大宅

引用:我都訂咗出年四月中首爾,冇買行李,每人連

原帖由 ycmami 於 15-09-26 發表
我都訂咗出年四月中首爾,冇買行李,每人連稅九佰二有找;因試過取消行程時,已買嘅行李冇得退款,所以之後 ...
你就好啦
我買左1600蚊

複式洋房

回覆 GLAU530 的帖子

我都是HKE 23/3-31/3!(全晚機)你是否凌晨落機呀!我book咗新村Ever8
有plan分享吓吖!

大宅

回覆:zoepang 的帖子

我最後book了ever 8....👏👏👏

侯爵府

好媽媽勳章

zoepang 發表於 15-9-29 19:18
回覆 GLAU530 的帖子

我都是HKE 23/3-31/3!(全晚機)你是否凌晨落機呀!我book咗新村Ever8
我又係訂咗呢個時間,睇下有冇機會見到你。。。。我買咗4張飛包來回揀位,去程20kg回程50kg行李,4千5鬆啲,住新村一間樓中樓民宿,每晚約900

侯爵府

好媽媽勳章

ever8望落去舒服,高層景觀極佳,但牆紙已開始翹,我對呢度一般,因為房內好大塵,而且佢用好多空氣清新劑,我同老公夜晚瞓瞓下都咳得好犀利,出到街完全冇事。。。我喺嗰邊買嘅一pack紙杯曾經開口放喺酒店房內,返到香港唔用得,所有杯成陣香空氣清新劑味。。。同埋佢唔算酒店,因為佢只佔幾層樓,同大廈有好多其他業主,有自住或者做辦公室

當然佢嘅房間保養比casaville好好多 ,排除以上因素,其實ever8已算不錯

侯爵府

Bicanna 發表於 15-9-15 13:21
買左明年4月7日去首爾,香港AIRLINES~ $1600/位~ 抵嗎?第一次買~
Hong Kong airlines no flight to Seoul , it is budget airlines HK Express 哈哈哈, 大不同播!!香港航空與香港快運要分清楚,唔好上錯機呀

首頁

尾頁

跳至