婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:終於都唔駛再見到你喇 - 大伯

恭喜你

大宅

可能你地小人, 仲可以嬲下,
我地男家大家族, 你講既情況我地都有發生,
所以預左返屋企食杯面, 不過算啦,
做節先一齊食兩三個鐘, 忍下囉

公爵府

其實食放題最好, 各有各叫, 點解要你叫晒.
佢地自己取張紙, 鐘意食咪自己叫, 這樣都會見事的

大宅

回覆:55699twins 的帖子

以上既情況,都唔係第一次出現架喇!忍無可忍,先同c6講明,唔一齊食,其實宜家c6都答應左,都係一件好事,以後都唔駛大家見到對方都篤眼篤鼻

大宅

回覆:Yeelim 的帖子

出事係因為,我既身份太低了,除左99外,大伯永遠覺得自己高高在上,我仲要係外性人tim,算啦,明白喎,我呢d做細既,總之做又錯,唔做就仲更加錯!
佢要擺款,都唔再影響到我啦,我脫苦海喇

大宅

大嫂為何冇出現?

大宅

回覆:108108108 的帖子

唔係冇出現,係冇出過聲姐

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆 YingYing622 的帖子

C6 萬歲

YingYing622    發表於 15-9-18 18:48

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆 YingYing622 的帖子

你大伯好叻嫁?搵好多錢比你6299?

大宅

回覆:babuyeung 的帖子

冇學識,搵唔搵到錢唔知,冇供養父母,但又拎左個供養父母免稅額

男爵府

小朋友還細個時,做媽咪嘅真係冇啖好食!我試過又係做節出街食,餵完呀仔食反,轉頭望下枱上完全冇哂餸,c6全家食飽飽,只餘下一碗凍冰冰嘅湯完全冇人理過我!那刻知道自己真係nothing !!

男爵府

你咁忍得,唔當場爆
有次阿仔喺街唔肯食飯已好煩,99/62/姑9仲多番提出問題,係咪辣/熱/有薑………?我忍咗一陣已叫佢哋唔好再多加評論。
你99咁煩,我晨早叫佢食不言。
你大伯衰格就唔使多講了。

男爵府

估唔到男人都可以咁極品

大宅

回覆:siuyan1212 的帖子

下次叫c6夾定俾你先丫嘛!
我c6以前都會自動自覺夾定俾我,如果唔係真係湯都冇啖我飲丫!
宜家阿仔大個左頭段肯自己食下都好d,之後就會兩公婆輪流餵!

大宅

回覆:arcBB 的帖子

當日重點唔係99,99已經比平時收斂,冇咁煩架喇!對99呢個人,我已經有左抗體!
極品大伯先至惡頂丫嘛!但係佢太大男人,同要面,如果我爆佢,佢一定發哂癲,到時一定指住我黎鬧,仲會連我c6都鬧埋,到時大庭廣眾,我同c6塊面都唔知擺去邊好!
宜家忍一忍佢,係c6面前扮一扮萎鬱,就唔駛再見呢件極品,冇所謂啦,最緊要係個結果姐!

大宅

回覆:suetyiubb 的帖子

呢件極品仲有大把衰野,要講真係有排講丫

首頁

尾頁

跳至