跳至

首頁

尾頁

別墅

咁我&Wingwing逃唔逃學好呢?要再諗吓先!

原文章由 joyce_baby 於 08-7-17 11:31 發表
我都諗過返pg定去party, 我見pg每次上堂ge模式都差不多, 所以今次會同佢逃學呀(c啦, 教壞呀囝!)等佢又見下其他朋友仔&玩下, 都係另一種pg呀!

別墅

我就剛上埋今個week交學費,所以我會自動遲一堂先開始番學..

但我報名時就即刻有學番,唔駛等,但我番weekend!!

原文章由 lamFungFung 於 08-7-17 22:53 發表
咁我&Wingwing逃唔逃學好呢?要再諗吓先!

男爵府

軒軒返果個pg係宣教會白普理, 想問政藝社係邊到, 可以比d資料look look嗎?

lamfungfung,
咁你覺得白普理好d定政藝社好d呀? 幾$$呀?

男爵府

lamfungfung

唔該晒!咁我想問上堂時可否影相??因為我排weekend所以咁耐掛!!

咁北區你仲有試過咩pg呀?

原文章由 lamFungFung 於 08-7-17 22:47 發表
happyvv,
我係報weekday架,所以快d有位,我weekday嘅都等咗成大半個月啦!我個女依家14個月大,上堂dbb都差唔多大,都幾好玩,樂老師上堂時都帶得幾好,每個小bb都照顧到,另外,d教具好多都係自制嘅,好有心思囉!我只返咗一堂,知道嘅只有 ...

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

日期----26/7(sat)
時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------2大1小----- 涼粉西米露&CAKE除
callyan --------2大1小----- 蟹籽烏冬 (凍食)
superstupid ---1大1小------未定
snowli -------- 1大1小------ 蘑菇白汁意粉
joyce_baby----1大1小------ 印尼式沙律(蔬菜) (小辣)
Waawaa ---- 1 大1 小 ------ 滷水雞奕
Wing wing媽---1大1小------- 要諗吓先!
gigi------------1 大1 小-------無錫排骨,la!!
六哲媽--------1大1工人1小 -----懶人叮叮雞批

男爵府

六哲媽, 手術ok?? 身體幾好嗎??

別墅

joyce_baby,

政藝舍web: http://www.joyfulhse.com/2.htm

如果你要我兩間比較,"白"嘅環境你都知啦,d聲好似冇咁集中,d小bb可以好自由行來行去,有小許亂嘅感覺!至於"政"學術性高d囉,ABC、123、one two three、flash咭、認顏色等乜都有,$$方面,當然冇"白"咁抵,Weekday要110一堂,880一個月架!

Wingwing兩邊都返,我想佢見識吓不同類型嘅pg,"白"嘅睇魚魚、海星、龜龜等,"政"一定冇囉!所以各有各好,睇吓你想軒軒學d乜囉!

別墅

我冇見到有家長影相喎,有好幾個bb係姐姐帶,亦有嫲嫲&婆婆。我見老師會幫每個bb影架,不過唔知係咪會比返我哋呢?!

P.S.--Snowli,今日証實咗果個b叫子睛,唔係巧睛,不過望真仲係覺得好似樣!

原文章由 happyvv 於 08-7-18 10:06 發表
lamfungfung

唔該晒!咁我想問上堂時可否影相??因為我排weekend所以咁耐掛!!

咁北區你仲有試過咩pg呀?

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原文章由 snowli 於 08-7-18 15:09 發表
六哲媽, 手術ok?? 身體幾好嗎??

手術一切ok呀
小小痛都無傷口都睇唔到
多謝關心呀

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

白普理係可以自己帶相機去影相的, 而老師影的就會在最後一堂俾一隻光碟每個家長.

原文章由 lamFungFung 於 08-7-18 23:44 發表
我冇見到有家長影相喎,有好幾個bb係姐姐帶,亦有嫲嫲&婆婆。我見老師會幫每個bb影架,不過唔知係咪會比返我哋呢?!

P.S.--Snowli,今日証實咗果個b叫子睛,唔係巧睛,不過望真仲係覺得好似樣!

...

別墅

Wingwing病咗,發燒、流水& 咳,到時可能嚟唔到添!希望到時好返可以見見大家啦!

P.S.我都覺得之前d post 講得好亂,一時又講''白普理'',一時又講''政藝舍'',因為Wingwing兩邊都有返。Callyan我係講"政藝舍"呀!Sorry!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------2大1小----- 涼粉西米露&CAKE除
callyan --------2大1小----- 凍食辣味蟹籽烏冬
snowli -------- 1大1小------ 蘑菇白汁意粉
joyce_baby----1大1小------ 印尼式沙律(蔬菜) (小辣)
Waawaa ---- 1 大1 小 ------ 滷水雞奕
Wing wing媽---1大1小------- 要諗吓先!
gigi------------1 大1 小-------無錫排骨,la!!
六哲媽--------1大1工人1小 -----懶人叮叮雞批

大宅

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------1大1小----- 涼粉西米露
callyan --------2大1小----- 凍食辣味蟹籽烏冬

男爵府

飲品邊個負責呀, 自備

大宅

係喎,甘有冇人買呀 ,買左夾番呀 hehe...我今次25-26都唔得閒嘻嘻不過記得唔好買甘多呀,有西米露啊

[ 本文章最後由 nickmimi 於 08-7-22 23:35 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

星期六我會帶幫山媽買的奶粉, 幫gigi買的 sinomax枕頭 , 我仲有冇幫你哋買左野要帶俾你哋? 因為冇乜記性. 你哋有冇Pampers優惠coupon唔要可以俾我呀..........

大宅

原文章由 callyan 於 08-7-23 01:57 發表
星期六我會帶幫山媽買的奶粉, 幫gigi買的 sinomax枕頭 , 我仲有冇幫你哋買左野要帶俾你哋? 因為冇乜記性. 你哋有冇Pampers優惠coupon唔要可以俾我呀.......... ...

我都不知幾奈冇收過啦..唉

男爵府

咁不如superstupid買啦, 佢仲未寫整咩野食, 不過佢冇浦頭ge
o者喱媽, ok嗎?

原文章由 nickmimi 於 08-7-22 23:33 發表
係喎,甘有冇人買呀 ,買左夾番呀 hehe...我今次25-26都唔得閒嘻嘻不過記得唔好買甘多呀,有西米露啊

男爵府

原文章由 joyce_baby 於 08-7-23 12:31 發表
咁不如superstupid買啦, 佢仲未寫整咩野食, 不過佢冇浦頭ge
o者喱媽, ok嗎?

左o者喱媽, 買野飲ok. 但佢會遲dd (3點鐘左右)先到.

Waawaa, 我地可以約定搭的去?

Gigi, 你有無唔要Huggies Coupon 可以比我??

別墅

真係唔好意思,過曬期!

原文章由 snowli 於 08-7-23 14:49 發表

左o者喱媽, 買野飲ok. 但佢會遲dd (3點鐘左右)先到.

Waawaa, 我地可以約定搭的去?

Gigi, 你有無唔要Huggies Coupon 可以比我??

首頁

尾頁

跳至