夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

回覆:luison208 的帖子

我c6,之前ex都是甘,。個陣未結婚,突然send信息俾我c6,話有左女朋友,就吾理朋友!但是,分手成1年,無聯絡過。個女仔都有男朋友,吾明佢咩心態!

侯爵府

回覆:C6就係唔可以同呢d 女人就朋友。

呢D女人俾人教訓下。。都可以叫為民除害

男爵府

結婚前c6都係咁!佢ex又係add番佢fb, 之前已經因為我唔鐘意unfrd左!好彩我c6都似你c6性格,完全無理個姣婆! 真係唔明d女人咩心態!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:盡量簡短d 講少少背景:搞結婚時有條女send

原帖由 luison208 於 15-10-02 發表
盡量簡短d 講少少背景:
搞結婚時有條女send 左個訊息比c6,內容大致係話:你終於結婚,登你開心之餘又有d ...
我都會嬲但係一開口就講粗口係會好失禮老公,對住呢啲賤人,其實係唔駛將自己降格嘅。

浸雞翼先    發表於 15-10-10 00:15
vanessa1974    發表於 15-10-9 22:14
milky_red    發表於 15-10-9 13:24

別墅

引用:Quote:原帖由+carwaichu+於+15-10-02+發表

原帖由 wai4919 於 15-10-02 發表
對,是否她在家庭有d失落,她們以前是什麼關係,如果是朋友,你老公冇追過他,她又冇追過你老公,咁唔駛咁 ...
條女係老公EX,我同c6拍拖時初期,條女就算自己有男友,都成日搵c6幫佢,跟住send短訊多謝c6幫忙之餘,又係寫埋d曖昧嘅句子,內容如下:好多謝你今日陪我傾左甘耐,明明我好堅強,但係你面前總係忍唔住流露最脆弱一面。

我諗睇到呢到...唔洗講太多都知咩事。

別墅

條女係寫呢個訊息比c6時,我睇過下條女Facebook,識左個新男友,成日曬幸福,又成日post 話自己已搵到mr right,一定會好好珍惜,點知...轉頭...見到我c6 Facebook post 話要結婚,幾日後條女就send比c6,話佢好失落。本人諗起條女都想嘔。其實c6知我唔中意,同我拍拖後期時已經冇再聯絡條女幾年。

別墅

呢d女人好乞人憎。

男爵府

做得太好了

luison208    發表於 15-10-2 21:08

禁止訪問

回覆:luison208 的帖子

別墅

引用:啱啱結婚就巴之閉,結咗幾十年,甚至蓋棺嗰

原帖由 Superman-GF 於 15-10-02 發表
啱啱結婚就巴之閉,結咗幾十年,甚至蓋棺嗰日先認叻啦。得啖笑。
隨便笑。

子爵府

對住呢d稱唔上為對手的女人,實在唔使爆粗

別墅

引用:對住呢d稱唔上為對手的女人,實在唔使爆粗

原帖由 凍奶茶少奶 於 15-10-02 發表
對住呢d稱唔上為對手的女人,實在唔使爆粗
其實...有少少口頭禪,好自然就講左

別墅

如果想知個女人多d野,第25,26個留言有提少少,所以點解我會甘做,

大宅

如果我係你c6,我會覺得好失禮!
不過佢接受這樣的你就ok la!

複式洋房

如果個女人係正常一句祝福而俾人問候, 就話失禮啫, 而家擺明加多句曖昧野就自己攞黎啦, 明事理的老公應該理解個老婆點解會嬲而咁做, 唔會咁簡單覺得失禮 我反而覺得個個女人的老公/男朋友知自己另一半咁同另一個男人講, 佢仲無面

luison208    發表於 15-10-3 16:36

禁止訪問

畀面勳章

引用:如果我係你c6,我會覺得好失禮!不過佢接受

大宅

根本佢係度漁翁散網收兵,咪由得佢Send囉,最緊要你C6唔理佢就OK,依D女人都唔要面,佢怕咩畀你鬧,你越鬧佢佢越得戚。

大宅

我老公收到女人訊息時,我就係唔似你咁叻,搞到而家我成日唔開心

撑你

禁止訪問

大宅

開心吸收勳章

我c6都知我吾鐘意某個女仔佢都刪左個女仔電話

首頁
12345...7

尾頁

跳至