自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:sens studio 仲有團購嗎?

影得係唔差,但售後服務令你唔想再去影多次,聽過其他分別ok,應係荃灣先咁衰

別墅

lukconnie 發表於 15-10-7 08:20
我荃灣影,好hard sell,唔加出唔到門口咁,最後我加了1600,冇upgrade相簿(over 3000)個姐姐勁black面,拖 ...

荃灣我都有去過, 全程冇的control, 但唔hard sell, 我最後只加了$100買多一張。
我唔係第一次影, 佢地有record, 所以都知道我地唔會加得多。
其實如果星期六,日去, 要加300,都唔算平。

子爵府

lukconnie 發表於 15-10-7 08:22
補充,佢地話唔加過3000元,攝影師冇佣收,好慘,所以講好耐,希望我地過3000蚊

...
吓...咁恐佈

男爵府

太古同觀塘影樓邊間好d呢?

大宅

最後俾左$3800 ,只係拎晒全部相 ,但咩都有冇...

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

無 hardsell, 最後加左少少錢, 買多左十張. 盛惠 $2XXX

大宅

加1張相幾錢呀

大宅

加1600都黑面咁衰

大宅

我向太古影, 唔hardsell, 只係加左幾百元加相, 唔髮 $800 走人

大宅

回覆:pollylsc 的帖子

楝完相啦,好好彩唔太hard sell 只加左3張相每張$100,我係觀塘影的總共影左180張,團購包有12張相底/一本相薄仲有張8R連相架,好難唔加因太多相😅

大宅

我喺觀塘嗰間,唔hard sell,但因為佢執過下D相,又影得幾靚幾自然,所以埋單三千

初期有D後悔,但後來小朋友幼稚園成日要交家庭相,個人相,搵來搵去都係影樓影嗰D最靚,所以覺得算係值得既

大宅

引用:我荃灣影,好hard sell,唔加出唔到門口咁,

原帖由 lukconnie 於 15-10-07 發表
我荃灣影,好hard sell,唔加出唔到門口咁,最後我加了1600,冇upgrade相簿(over 3000)個姐姐勁black面,拖 ...
我都係荃灣喎, 但佢又冇點hard sell喎~

大宅

咁你就好,我仲未拎相架同相簿,話要三個月,又要上多去一次

大宅

引用:咁你就好,我仲未拎相架同相簿,話要三個月

原帖由 lukconnie 於 15-10-09 發表
咁你就好,我仲未拎相架同相簿,話要三個月,又要上多去一次
我都好似等咗成3個月先攞到啲相簿相架。

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

請問荃灣有冇熱氣球及摩天輪佈景?

男爵府

除左太古,有無其他地點選擇?

大宅

引用:請問荃灣有冇熱氣球及摩天輪佈景

原帖由 占妹 於 15-10-09 發表
請問荃灣有冇熱氣球及摩天輪佈景?
岩岩影完,係無既,攝影師都算有心機,不過阿囡影到後期開始扭啦(>﹏<)

我老公就話最唔好就係大閃光,佢都怕怕

下星期揀相,希望無你地講得咁恐怖啦…但預左會揀多幾張,揀完再報告!

大宅

簡相同影相 都冇咩問題架 但我自己試過既 等佐差唔多4個半月 仲要不段追 先有貨比到我囉 係觀塘到既 有個姐姐態度真係超唔得 問佢 幾時會有貨 結果同我講唔關佢事 激屎

大宅

想問依家仲有團購嗎?

大宅

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:我荃灣影,好hard sell,唔加出唔到門口咁,

原帖由 lukconnie 於 15-10-07 發表
我之前又係荃灣,個姐姐又係超hard sell,啲相完全影得bb唔開心,我完全唔想加錢買,佢就不停repeat佢句子,最少一定要買幾張,留念,根本唔靚,留咩念呀!諗起都嬲!

首頁

尾頁

跳至