自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:啱啱轉左新工3星期,+同舊公司係同行業但規

原帖由 kkboo 於 15-10-07 發表
啱啱轉左新工3星期, 同舊公司係同行業但規模細好多
project 自然少啲但負責所有關於project既野 (以前大公 ...
整理下電腦檔案,整理下D filling

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+cmsm+於+15-10-07+發表我都要

原帖由 kkboo 於 15-10-07 發表
我由5日轉5日半 好懷念以前既happy friday
恐怕你遲d會後悔

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

..我差唔多日日如是:

上BK
上FB
whatsapp
打機
廳, 睇吓股票,
睇劇
"蚊"眉
修甲
處理私人事務: 如將去旅行就BOOK 機票, 搵酒店, 搵旅行資料, 如有飯局就搵餐.....等等...

有時一日真係唔多夠用架....
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:返工冇野做 你地會做啲咩?

上bk

大宅

回覆:返工冇野做 你地會做啲咩

扮做野…放份文件出黎,開住個excel file, 實則開住個chrome上網,老闆行埋黎就shift返個畫面去excel

已刪除用户

水晶宮

上Bk 煲劇

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

上BK, FACEBOOK, 打下機, WHATSAPP...

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

BK.....但好眼訓啊

侯爵府

係電腦用whatsapp網上版吹水

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

Bk,FB,whatsapp,睇旅行資料

子爵府

BK Milk勳章

引用:新工都盡量收斂下

原帖由 cara.mak 於 15-10-07 發表
新工都盡量收斂下

珍珠宮

引用:1) 上BK2) 搵旅行資料3) 睇utube

原帖由 頭號閒人 於 15-10-07 發表
1) 上BK
2) 搵旅行資料
3) 睇utube

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

開心吸收勳章

回覆:kkboo 的帖子

上BK吹水

水晶宮

行街,唱K,打online game,上網煲劇

珍珠宮

bbuloveme 發表於 15-10-7 15:01
同同事吹水,又或者聽歌
聽歌咁張揚...

伯爵府

非常明白你感受

慢慢...就習慣了..HEA~~~ 哈哈

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

行個圈,食埋野

大宅

拎啲零食同同事share順便吹水,之後可以去下廁所,飲下水,㩒下電話。。。

大宅

引用:Quote:bbuloveme 發表於 15-10-7 15:01 同

原帖由 麵包超人^o^ 於 15-10-07 發表
聽歌咁張揚...
我啲同事好多都會聽歌架,但當然帶ear phone聽啦,我身邊嗰個仲聽到un下un下添。。。。

首頁

尾頁

跳至