跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 winkwink 於 08-7-21 16:30 發表

你係咪講殺牠死隻電蚊香?我係實惠買架

HEHE 我講寶貝濕疹膏.
不過殺牠死隻電蚊香都會買呀....但係咪實惠最平?

別墅

原文章由 BABO0320 於 08-7-21 16:34 發表

HEHE 我講寶貝濕疹膏.
不過殺牠死隻電蚊香都會買呀....但係咪實惠最平?

嘻嘻~~寶貝濕疹膏我係萬寧買呀,我估藥房都會有
隻電蚊香我無格過價呀,我諗實惠個價ok卦(我好鬼懶格價架

---------------------

複式洋房

原文章由 winkwink 於 08-7-21 16:47 發表

嘻嘻~~寶貝濕疹膏我係萬寧買呀,我估藥房都會有
隻電蚊香我無格過價呀,我諗實惠個價ok卦(我好鬼懶格價架

THX!!要快D去買先得,附近最近都係得日本城咋,要尊登出去搵,
我平時就係懶,成日唸住去買,但就得個唸...搞到BB咁難睇....唉

大宅

原文章由 winkwink 於 08-7-21 16:29 發表

哈~會好大聲架?
你係邊到買呀?係咪實惠果d都有得賣架?

我屋企無架.. 外家先有..
我唔知我媽媽邊度買呀... 事關我真係唔多like哩舊野... 好靜好專注做緊一樣野時... 無啦啦拍一聲... 我死好多細胞.. 哈哈...

佢買o個隻好鬼大聲... 唔知有無d細聲d呢

別墅

原文章由 yyy008 於 08-7-21 20:32 發表

我屋企無架.. 外家先有..
我唔知我媽媽邊度買呀... 事關我真係唔多like哩舊野... 好靜好專注做緊一樣野時... 無啦啦拍一聲... 我死好多細胞.. 哈哈...

佢買o個隻好鬼大聲... 唔知有無d細聲d呢 ...

原來可以咁大聲架,咁我買時要留意下先,thx

---------------------

首頁

尾頁

跳至