自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:花占餅... 喺邊度會搵到??

究竟係要花占餅定花塔餅?完全兩回事嚟㗎喎!

大宅

我喺香港仔零食舖買,我仔好鐘意呀

複式洋房

回覆 WuBBLittleStar 的帖子

我要零食啊~唔係杜蟲藥果種

大宅

引用:回覆+Vinms+的帖子請問係邊間見到?

原帖由 QueenOfRisotto 於 15-10-15 發表
回覆 Vinms 的帖子

請問係邊間見到?
觀塘啟業邨華潤超市

複式洋房

哎呀, 好遠呢, 我係旺角呢邊

伯爵府

引用:我前兩星期先係百佳買左,包裝係超值牌

原帖由 AGEAK 於 15-10-15 發表
我前兩星期先係百佳買左,包裝係超值牌
呢個又平又好味!

男爵府

係唔係又叫做肚臍餅呀?

男爵府

引用:回覆 Vinms 的帖子哎呀, 好遠呢, 我係旺角

原帖由 QueenOfRisotto 於 15-10-15 發表

哎呀, 好遠呢, 我係旺角呢邊
近旺角警署彌敦道對面有間賣餅,舊式餅乾舖,小S個間麵包舖隔離

旺角東站下的亞皆老街,有關兩間舊色舖,有涼果,零食,海味好似都有餅賣,你可以去睇下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

剛剛今日响惠康買咗,特惠牌一袋有3包獨立包裝,十幾蚊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

一袋有3包咁樣嘅

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:花占餅... 喺邊度會搵到

嘉頓有出架,细細包!各大超市有售!

複式洋房

回覆 miniyung 的帖子

Thank you!!! :D 今日就碌過去睇~!

複式洋房

回覆 siangsang 的帖子

好似係

複式洋房

回覆 sake_hk 的帖子

今日睇左屋企附近2間都無嘉x :/ 聽日行遠d再搵下先

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

QueenOfRisotto 發表於 15-10-15 00:12
回覆 christmas6218 的帖子

藥房果隻好似係杜蟲用的呢~

Sorry, 我攪錯了.

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ekoo 發表於 15-10-15 00:16
果d係花塔餅來的嗎?杜蟲用架

知道, 我攪錯了, thanks.

大宅

畀面勳章

引用:Quote:QueenOfRisotto 發表於 15-10-15 00:

原帖由 christmas6218 於 15-10-15 發表
Sorry, 我攪錯了.
吾緊要,大家想幫人啫~

REJOICE

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

惠康都有

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

百佳牌有出呀

水晶宮

畀面勳章

回覆:花占餅... 喺邊度會搵到

花占餅變咗花塔餅。無啦啦幫人杜蟲。
花占餅即係肚臍餅。超級市場都有啦!

首頁

尾頁

跳至