親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我都book左12月 Villa Fontaine , 真係到時

原帖由 wingwing1012 於 15-10-28 發表
我都book左12月 Villa Fontaine , 真係到時先知好唔好.... 只可以話地點一流 (人地話), 錢同時間都慳唔少 ! ...
係呀,你住完話我知呀

男爵府

引用:我都book左12月+Villa+Fontaine+,+真係到時

原帖由 wingwing1012 於 15-10-28 發表
我都book左12月 Villa Fontaine , 真係到時先知好唔好.... 只可以話地點一流 (人地話), 錢同時間都慳唔少 ! ...
住完分享下~我筆值15000YEN樓下

男爵府

回覆:有住過心斎橋維拉方丹方店嗎

今年8月住過,我覺得ok呀!

首先,地鐵有lift上地面,之後—分鐘都5駛就到酒店。(係 YouTube有條片教點行去lift,5睇真係5知点行,因為要行過—條好似商場後門嘅走廊)

雖然嗰度係心齋橋筋後面,另—條筋,但呢條筋都有好多野行,有 tokyu hands, daiso,;街尾有間店,買D文具好多種類又比出面平D,樓上又有烘焙野買(類似陳枝記D包裝),酒店後面有—風堂,斜對面又有 gram pancake。

不過早餐就麻麻,要9:30前,出去食好多選擇。

其實—到步,出南海就轉地鐵,—個站就到,5好慳嗰少少$。拉住行李行去酒店,要經心齋橋筋,就出事!!人多到行都行5到,仲要拉行李!

至於房間,可以同時打開—個大、—個细行李,有D驚喜;但—分錢—分貨梗係5可以同四、五星酒店比。

男爵府

引用:今年8月住過,我覺得ok呀!首先,地鐵有lif

原帖由 28July 於 15-10-28 發表
今年8月住過,我覺得ok呀!

首先,地鐵有lift上地面,之後—分鐘都5駛就到酒店。(係 YouTube有條片教點 ...
thx so much...我其實冇咩要求,唔好太差就ok,因為好少時間係酒店

男爵府

winnietwyhk 發表於 15-10-28 22:10
thx so much...我其實冇咩要求,唔好太差就ok,因為好少時間係酒店
https://www.youtube.com/watch?v=lMdj5PmLUI0

呢個就係由地鐵出閘行去搭 lift 上地面,再行去酒店條 link.

男爵府

引用:Quote:winnietwyhk 發表於 15-10-28 22:10

原帖由 28July 於 15-10-29 發表
https://www.youtube.com/watch?v=lMdj5PmLUI0
唔該晒你

大宅

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

wingwing1012 發表於 15-10-28 15:20
我覺得OK , 咁既價錢!

首頁

尾頁

跳至