嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我本應都諗住買3碼,點知試左4碼又ok,老公叫我不如各買一件咁話...但佢而家著片條褲就ok,如果唔著片就可能會鬆..不過要等2星期,我都係唔換啦! 到時若太鬆就叫婆婆改下褲頭算
你囝囝用布既學習褲,咁褓母每日咪要忙住洗布囉,咁你呢個褓母真係幾好喎!
我個囝咪又係好硬頸,俾埋佢食糖去vv都唔去..無佢辦法
佢仲好臭脾氣..一唔鍾意就打人..掟野...
今日係商場拿住本書仲掟到人地隻腳...真唔識教佢...
我好擔心佢返學打人...
我今日係dr.kong買左返學鞋啦! 都係25碼 會員價$269送3對襪仔
另白波鞋買左ELLE$170
其實想問d衫褲及鞋需要貼上名字嗎?

原文章由 szeszes 於 08-8-3 01:11 發表
你可以未洗前, 以比你仔仔試穿下, 大就叫佢換啦!! 未洗過可以換既, 不過就未必可以立即換到比你, 要等2星期左右, 同時你仔可能會轉校, 唔洗預太大啦!
(最重要係唔甩褲就可以, 因為條褲太鬆, 甩甩下就影響小朋友成日 ...

[ 本文章最後由 Jomei 於 08-8-3 22:38 編輯 ]

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀!! 褓姆係好錫我仔, heheeee, 街外人 及 以前 playgroup 既老師話褓姆錫我仔錫到好似自己仔咁 (我仔2個月大就比佢湊)

所有帶返學既野, 如: 校服, 外套, 鞋都要整名字上去, 你可以用 marker 寫係皮鞋/運動鞋 - 我會寫係鞋利入面 (書包/毛巾盒就唔洗, 老師會幫佢地整), 衣服我就有縫名字嘜上去

子爵府

你真好采,搵到咁正既褓姆,係咪親戚來架? 不然你都唔放心將咁細個b交俾褓姆..我就無你咁好采,有工人等於無工人,咩都要自己來,最慘佢係人前人後對我囝都兩個樣,最終炒左...囝囝由歲幾由我接手湊到而家囉..
請問邊度有得買防水貼紙?
原文章由 szeszes 於 08-8-3 23:12 發表
係呀!! 褓姆係好錫我仔, heheeee, 街外人 及 以前 playgroup 既老師話褓姆錫我仔錫到好似自己仔咁 (我仔2個月大就比佢湊)

所有帶返學既野, 如: 校服, 外套, 鞋都要整名字上去, 你可以用 marker 寫係皮鞋/運動鞋 - ...

首頁

尾頁

跳至