樓市動向

跳至

首頁

尾頁

別墅

hi, mmcht,

幾令喎, 我都要裝修, 你可否 send me detail to my Email :

[email protected]

Tks a lot
原文章由 mmcht 於 08-8-8 14:19 發表

Hi waitingmom,

多謝你的欣賞, 我地電聯la.

mmcht

別墅

Hi bon06bon, freshfruit, KarenaMama, Florida, WongTungAmy, cycheung,

多謝欣賞!

mmcht

大宅

Hi mmcht,

可5可以比個design裝修公司資料我呀? 我之前PM左電郵比你, 但你無覆我 , 我5想post e-mail address 出來因為怕收多左廣告!

唔該晒你先!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi mmcht,

我間屋裝修左一年多, 依家有d問題, 你可唔可以send你個CF d資料比我, 我想有問題請教佢, 睇下佢可唔可以幫我, 因為我唔係太想搵番我個裝修CF.

EMAIL ADDRESS已PM比你.

Thank you very much.

LongRyan

[ 本文章最後由 LongRyan 於 08-9-4 16:08 編輯 ]

別墅

Hi fatfatface,

唔好意思, 我摷過個收件箱, 冇收過你個PM, 你唔好喊la, 我明白la.

Hi LongRyan,

多謝欣賞!

mmcht

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mmcht, received.

Thanks a lot!

原文章由 mmcht 於 08-9-4 21:20 發表
Hi fatfatface,

唔好意思, 我摷過個收件箱, 冇收過你個PM, 你唔好喊la, 我明白la.

Hi LongRyan,

多謝欣賞!

mmcht

男爵府

間屋真係整得好靚呀,好舒服。
可以介紹妳design裝修公司資料及CF我嗎?
唔該晒。
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

大宅

你間屋好靚ar,我dp想搵人裝修,可否給我幫你的designer 公司名同電話。check PM THANKS!

民房

mmcht,

我剛想找裝修, 可石PM 師傅的資料給我, 謝!

民房

我想裝修間屋,介紹間裝修公司俾我 Thank you very much

民房

裝修公司的聯絡

我對你的裝修公司很感興趣,請問可否將它的資料電郵給我?謝謝!

大宅

你間屋好靚ar,我sister in law想搵人裝修,可否給我幫你的designer 公司名同電話。

男爵府

BK Milk勳章

Please PM me contractor details, Thanks!
因為我想將間屋翻新。

男爵府

me too, please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 261026 於 08-9-29 13:41 發表
Please PM me contractor details, Thanks!
因為我想將間屋翻新。

男爵府

I want it also, pls pm or email to [email protected]

別墅

Hi 626mama, hehamom , BlazeSoL, jarale2, wongicy , jek, 261026, hunghung215 , rlluvif,

多謝欣賞!

mmcht

大宅

please PM me price and photo

please PM me price and photo

大宅

Hi!mmcht

恭喜你! 間屋裝修得好靚, 可唔可比designer 公司名同電話給我, 因為多bb間屋唔救住,所以要換樓。Thanks!
Email : [email protected]

原文章由 mmcht 於 08-7-30 16:09 發表
各位,

我剛搬入新居(一手樓), 之前揾裝修的時候, 真係好擔心揾正間公司-爛尾/克店, 心大心細, 上網找了2間幾有規模的設計公司, 貢上去佢地旺角分店睇, 一間打價約20萬, 一間打價約10萬, 個價錢相差甘遠, D完工相簿 ...

複式洋房

Can I also have your contact please? Please email to [email protected]

別墅

我都想要呀 ![email protected]

首頁

尾頁

跳至