親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

今年7月中去,係HK新怡買入場HKD460大人,小童320,無買快証,未開門己門口排隊,可直入哈利,玩左過山車,其實哈利唔太吸引,小朋友細又唔玩得禁室...之后都玩左好多GAME,排隊大約排半個鐘左右,蜘蛛俠,大白沙.......入面食野唔太貴,快餐一千YEN一SET,又有飲品機都係二百YEN左右,車費...我由難波坐JR都係180YEN....一家四口估計果一日入場連食用左大約二千幾啦,咁去一次HK迪士尼都仲貴,USJ好玩好多!!值得去!!
^0^

伯爵府

引用:我都冇買fast pass都入到Harry potter! 不

原帖由 shanadats 於 15-11-04 發表
我都冇買fast pass都入到Harry potter! 不過Harry potter 入面其實冇咩野睇,反而我想有biohazard :excited ...
我果個係女,之前又冇睇過harry potter套戲, 入去玩完,行左陣就即走。唔太吸引。

珍珠宮

回覆:大阪環球影城貴到嘔.

好彩以前唔多人時去過,成千蚊玩一天太貴啦

侯爵府

其實唔貴啦~

門票比東京迪士尼仲便小少~
園內食野, 比香港迪士尼便得多~
飲品比出面既便利店便架~

你買生日pass未便d~
你11月4生日, 個生日pass去到12月31既~
可以網上買同counter買啦~
counter買飛, 有機會係harry potter圖~
我見人旅行社係elmo個d~

咁你唔買express, 買2day pass同早d排隊, 夠玩架啦~

侯爵府

回覆 567 的帖子

460元咁平~ 咁未冇賺過~ 7200 yen連稅成人~

樓主, 以7算, 2大一小, 都係1500元有找wo~

男爵府

回覆 kennis_t 的帖子

Wonderland in USJ featuring snoopy, sesame street and hello kitty is very suitable for kids of 4 and 6 years old. Check it out. My girls stayed in wonderland for the whole day! No need to buy fast pass as it is not crowded in wonderland. There are free fast pass for the rides in wonderland.

男爵府

即想玩哈利波波入面野就買fastpass, 平時張門票都入到哈利波波園區right?

子爵府

alienalice 發表於 15-11-4 13:02
回覆 567 的帖子

460元咁平~ 咁未冇賺過~ 7200 yen連稅成人~

我今年7月時買係460大人,剛上新怡旅遊網睇,E+仲平~450咋!!
^0^

子爵府

小羊羊迎迎媽咪 發表於 15-11-4 13:53
即想玩哈利波波入面野就買fastpass, 平時張門票都入到哈利波波園區right?

其實只買入場卷都可以入哈利,一定入到的話,就要開門前係門口排隊,第一輪就入哈利或者拎整理卷(會出張票寫你最快可以幾點入區),每個時間,可能限幾多張咁,比人預約哂就無得拎同無得入!!

^0^

男爵府

cocokan2004 發表於 15-11-4 02:21
2大1小入埸hk$2000, 如買fast pass再加hk$2000 即係4000, 計埋車費+食野+紀念品一定要$5000. 好好好好好貴 ...
官網買緊入場成人都係YEN 7200, 小朋友 YEN 4980, 加埋都係YEN 19380, 按7算都係$1356, 加埋fast pass 應該唔駛$3000吧.
我12月第一次去, 已買fast pass, 門票就生日月份先買

男爵府

請問5歲女入面啱唔啱玩? 小朋友有無生日pass?

大宅

点解我上官網睇唔到可以買張?ticket裏面只有價錢。應該点買?謝謝

大宅

引用:回覆 kennis_t 的帖子Wonderland in USJ fe

原帖由 熊貓BB 於 15-11-04 發表
回覆 kennis_t 的帖子

Wonderland in USJ featuring snoopy, sesame street and hello kitty is very suit ...
想問一個3歲和一個5歲小朋友,是否只可夠高玩wonderland 內的遊戲?真的冇需要買fastpast?

男爵府

回覆:cclemon2009 的帖子

Wonderland games
http://www.usj.co.jp/e/attraction/uwl/#03

Flying snoopy, Elmo boat requires 92cm min. Others like 放鴨仔,driving school (3 years and up ok), Cookie Monster slides kitty cupcake, and many others all ok

男爵府

回覆:cclemon2009 的帖子

No need to buy fast pass for wonderland.. The paid fast pass does not contain any games in wonderland

There is free fast pass for the rides in wonderland. http://www.usj.co.jp/e/UWL/popup.html

男爵府

想知4歲岩唔岩玩?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁貴既!我9月頭星期五去2大1小
買express 5 2千頭

男爵府

我上官網買入場券加fast pass 7 都係900 only

男爵府

請問樂園入面有無話邊間快餐/餐廳較好食

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點貴都貴5過我, 我舊年暑假去, 1家3口連fp5, 入到去only玩左大白沙, 其餘4個game都無玩, 不過為左可以5使早起去輪整理卷, 又可以入到哈里園區, 所以即使貴都買左~

首頁
12345...6

尾頁

跳至