跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

gathering

大家有無興趣出baby gathering?
(凱晴=vinci媽咪 )
一月七日出生的俊熹豬豬

男爵府

你想幾時呀?

洋房

回覆 #1 lazylake 的文章

gathering? 好呀!有咩提議?
如果唔係好多人,可以考慮喺會所FUNCTION ROOM 攪,有無意見?
大家好!我係江雪晴Scarlett!
我係7-1-2008生日!

洋房

祝各位1月7日BB,八個月大快樂!

複式洋房

咁要認真D計下人頭喎
一月七日出生的俊熹豬豬

大宅

好呀,如果係o既話,預埋我嗰份喎!有咩嘢,可以pm我,或者msn我都得!
my msn:[email protected]
原文章由 vincilo 於 08-9-7 17:33 發表
大家有無興趣出baby gathering?
(凱晴=vinci媽咪 )

複式洋房

大家好,我女女喬喬都係1月7日出世o架, 現在巳出了兩隻小小的牙,仍是一餐糊仔/粥,+ 4餐奶(1-2餐人奶,2餐奶粉), 1餐埋身人奶(at 5-6am)。好鍾意爬來爬去。有機會出來gathering !

民房

My son, Leroy Ho, bornt on Jan 7, 08 too:)

my email is [email protected] and pls let me know if any gathering is coming

洋房

1歲PARTY報名又開始啦!
大家快D報名啦!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1704672&extra=page%3D1

洋房

好開心雪雪有咁多同年同月同日的朋友仔!
我想整理一下大家的資料!
請在下表加上資料:
  • BKNAME
  • BB名字
  • BB花名
  • BB出生醫院
  • 居住地區
  • 家庭BB數目
  • 全職媽媽

洋房

哎呀!唔識用列表功能!!

不如咁寫:
BKNAME﹣﹣BBNAME﹣﹣BB花名﹣﹣出生醫院﹣﹣居住地區﹣﹣BB數目﹣﹣全職媽媽(Y/N)

1)redychoi--江雪晴Scarlett--雪雪﹣﹣東區醫院﹣﹣小西灣﹣﹣1﹣﹣N

大宅

gigi_soha
郭曉晴
傻b
屯門醫院
屯門
1個
係全職媽媽

男爵府

1)redychoi--江雪晴Scarlett--雪雪﹣﹣東區醫院﹣﹣小西灣﹣﹣1﹣﹣N
2)gigi_soha - 郭曉晴 - 傻b - 屯門醫院 - 屯門 - 1- Y
3) lazylake - 陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N

民房

3) leroyho - Leroy Ho - Chu Chu - 仁安 - 沙田- 1- N

複式洋房

原文章由 lazylake 於 08-9-18 06:37 發表
2)gigi_soha - 郭曉晴 - 傻b - 屯門醫院 - 屯門 - 1- Y
3) lazylake - 陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N ...

4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N
一月七日出生的俊熹豬豬

複式洋房

4) vincilo--盧俊熹vinci--俊熹豬豬--九龍法國醫院--荃灣--1--N
and my e-mail :[email protected]
一月七日出生的俊熹豬豬

禁止訪問

別墅

3) lazylake - 陳冠僑- QQ - 瑪家烈 - 東涌- 1- N
5) leechanrr- 李朗澄- BuBu- 東區醫院- 將軍澳 - 1 - 我要返工

別墅

redychoi, 我是65號床位的, 你呢?

洋房

回覆 #1 leechanrr 的文章

我係住F8ward, bed no. 15

首頁
12345...7

尾頁

跳至