親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

回覆 carmenc026 的帖子

請問CS, 是SIAM PARAGRON 內商場的 CS 嗎?

別墅

回覆 威大嬸 的帖子

請問去到曼谷,打電話訂票, 有折嗎?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

引用:回覆 威大嬸 的帖子請問去到曼谷,打電話訂

原帖由 SPA_family 於 15-11-18 發表
回覆 威大嬸 的帖子

請問去到曼谷,打電話訂票, 有折嗎?
妳上官網睇下,耐不耐有特惠

SPA_family    發表於 15-11-19 12:53

大宅

引用:回覆 carmenc026 的帖子請問CS, 是SIAM PAR

原帖由 SPA_family 於 15-11-18 發表
回覆 carmenc026 的帖子

請問CS, 是SIAM PARAGRON 內商場的 CS 嗎?
係呀!用passport 登記!

SPA_family    發表於 15-11-19 12:53

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

玩全日啦,好正

洋房

回覆:大家有去過BK kIdZania嗎

而家網上85折,請問係咪買埋父母果張?係咪全日票?可以出去食野,之後再返黎玩?

洋房

大宅

回覆:jvisjayla 的帖子

尋日去完:
1. 早啲去,最好一開門就去,因為好易玩到佢閂門
2. 入面有嘢食,所以唔駛特登出去食,出咗去應該入唔返。
3. 細路整完奶同包同花生,會即刻開唻食同飲,一定唔會餓!
4. 泰幣2500可以攞哂所有softcopy photo加6張大相,如果諗住俾呢筆錢,記住捉住場入面攝影師狂影。
5. siam paragon cs counter有得攞游客coupon, 不用登記passport, 入面有張咭,入場費85折,我兩大一細約泰幣14xx。
6. 最好平日去,我星期5去撞正有school tour, 可能有啲職業要排一陣隊,不過啲學生好乖,喺遊戲中有幫手照顧我4歲女,因大人只可以出面望。

有咩想知就再問我啦~😆

洋房

回覆:pp242683 的帖子

唔該哂你,好詳盡。
我細仔10月剛3歲,如果佢跟埋家姐一齊玩,我買4歲飛,你覺得佢玩唔玩到呢?

男爵府

引用:尋日去完: 1. 早啲去,最好一開門就去,因

原帖由 pp242683 於 15-11-29 發表
尋日去完:
2. 入面有嘢食,所以唔駛特登出去食,出咗去應 ...
請問共打左幾多份工? 係咪準時5點關門? 最後幾點截龍? 預時間book枱食飯, thx.

男爵府

引用:尋日去完: 1. 早啲去,最好一開門就去,因

原帖由 pp242683 於 15-11-29 發表
尋日去完:
2. 入面有嘢食,所以唔駛特登出去食,出咗去應 ...
請問家長唔入得去,有無地方座ga?有無餐廳?小朋友如果去廁所有無人帶她去啊?thx

大宅

玩到,不過買飛時啲職員會問妳細路幾多歲,會建議妳買邊隻票。

大宅

回覆:kachun0123 的帖子

10樣,佢整咗兩次奶,當玩咗11樣啦~其實有啲職業4點半會開始最後一節,到5點應該冇咩嘢玩,同埋開始熄燈。我當妳5點開始揀相同整相,5點半應該走得。

大宅

回覆:Cocoyuan 的帖子

家長喺出面等,有位坐嘅,有一間西餐,一間食壽司,一間老麥,但我建議自己帶定啲旦糕或乾糧入去,玩完先出去食,嗰日我都只係食咗餐老麥,因為啲餐廳唔吸引。廁所可以完咗職業自己帶去,廁所乾淨,有幾個分佈唔同區域,仲有小朋友洗手盤,唔駛抱起佢洗手。呢個好抵讚。

大宅

回覆:Cocoyuan 的帖子

補充,家長同小朋友一齊入場㗎,只係開始打工時,家長喺出面等,妳當好似學校唔同課室咁樣想像吓。

男爵府

引用:10樣,佢整咗兩次奶,當玩咗11樣啦~其實有

原帖由 pp242683 於 15-12-01 發表
10樣,佢整咗兩次奶,當玩咗11樣啦~其實有啲職業4點半會開始最後一節,到5點應該冇咩嘢玩,同埋開始熄燈。 ...
唔該晒。

請問siam paragon cs係咪係bts出閘果層?

別墅

回覆 pp242683 的帖子

Thank you 哂, 好詳盡呀! 既然CS都有85折,咁即係唔洗預先網上,比$買, 謝謝, 好有用的資料

洋房

即日買飛玩,可以嗎?

大宅

回覆:kachun0123 的帖子

對!!

大宅

可以呀~

首頁
12345...7

尾頁