夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆:一起8年生了小孩...現在才發生

試下無壞
不過我係男既就吾會回頭

flowerrain    發表於 15-11-27 12:52

子爵府

Winnie925 發表於 15-11-26 22:50
之前間唔中上黎八掛下人地既故事,估唔到,,,今天到我出post,我唔識表達,可能大家未必明我寫乜

我同我老 ...

好多仍愛老婆的男生找外遇,回頭都不長久。但是你果位咁絶講明唔要你,你仲諗住可以救。講真,分開啦,你自己公主病,當買個教訓,咁情況就算無台灣妹都有第二個。問題係老公已經表明立場。無論如何,努力揍大bb! 可能可以做回朋友

子爵府

反而我會拿拿聲搵份工
台妹只是千千萬萬個小三其中之一
男人任何年紀都會搵到另一伴
點解佢要同一個黑佢憎又唔愛的女人一齊
尤其佢係你面前都唔隱暪
騎牛搵馬
你只是隻牛

未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

最難挽回的是感情和信任

瑪瑙宮

Winnie925 發表於 15-11-26 22:50
之前間唔中上黎八掛下人地既故事,估唔到,,,今天到我出post,我唔識表達,可能大家未必明我寫乜

我同我老 ...

我覺得無回頭機會, 佢唔同台女, 都會同第二個. 老婆 very good ge , 都係咁, 何況屋企果個係您咁.

而家傷心, 追侮無用, 佢情已逝, 您以後要改, 係為自己改, 為 bb 改.

珍珠宮

兩個都有問題..

大宅

今日係網絡遊戲既台灣人,聽日可以係一個近左身邊既香港人,只要佢個心唔係到,日後仲會出世B,C,D

男爵府

佢忍左你咁多年,終於都爆,活得冇尊嚴
你性格如此好難改變

公爵府

回覆:Winnie925 的帖子

你10月去旅行係一家去嗎?1個月後就發生咁嘅事。無人鐘意受人氣,仲要受足8年。我身邊都有類似case,到男方話忍無可忍唔想再就嘅時候,女方居然話:唔想就就一早唔好就我,而家先同我講忍唔到,我不嬲都係咁架啦!(佢一D悔意都無,仲覺得個男好衰)
身邊亦有d把口唔收,成日開口埋口嗌交,甚至講得好難聽,例如:你都無X用,不如跳樓死X左佢。
就算個刻佢忍讓你,表面你win但已經輸哂,愛一個人係唔應該傷害對方。說話中傷後果可以好嚴重,jm你既然後悔就而家去改,呢刻仲有得救,你想挽回頭家,就要改變你的態度。祝福您

子爵府

畀面勳章

我自己都係好易火爆既人,一唔like既就寫哂係我塊面度,再唔show我既就開始鬧人。

老公佢就話鬧得多人都攰,仲要係唔撳住把火而鬧,傷人又傷心。企係對方角度諗下,如果換轉你係被鬧果個,你仲開唔開心?老公同左我拍拖5年,結婚就快2年半,老公都成日同我講,收下把火,發少啲脾氣。

性方面一定要有協調,我都係ftm,我都好攰,同老公呻下,叫佢幫我揼下骨,揼揼下就做 做完又訓

台灣妹唔係想像中咁易應付,又識嗲人又識攻心計,你最重要氹返老公,之後收下把火,祝你成功

翡翠宮

如果你真係想同C6好返,一定要有所改變

子爵府

引用:之前間唔中上黎八掛下人地既故事,估唔到,,

原帖由 Winnie925 於 15-11-26 發表

我同我老 ...
你覺得就算佢同台灣妹散左,就會愛返你??

幾時先上到車.....

禁止訪問

引用:之前間唔中上黎八掛下人地既故事,估唔到,,

大宅

我又覺得唔好怪晒自己,雖然你話你脾氣難頂,但難頂都頂左咁多年,你情我願,如果佢真係頂唔順,應該先解決問題,而唔係外求囉。。。。

水晶宮

你令到另一半失望,所以先會咁

侯爵府

依家要對付既唔係台灣妹,係樓主自己既脾性啊。
有信心改就試下改啦。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Winnie925 發表於 15-11-26 23:03
我知我真係好錯,死淨把囗,從來無擔心過佢會離開,所以得吋進尺
一直平平淡淡,估不到一開口就已經是要離開 ...
現階段你諗清楚自己想點先,其實不外乎得兩個選擇:
1)離婚
2)繼續
如果係離婚既話,儘量KEEP多D錢比自己同BB;
如果係繼續既話,甘就要大家講下雙方既感受,點可以維持段婚姻

別墅

睇完之後,我覺得係樓主持住有咗小朋友,老公就更加老逢要受你氣,但呢樣我覺得你老公仲可以忍, 因為識你時, 你都係咁差, 佢都接受到。
反而我覺得致命傷係你唔同佢做,亞仔仲咁細,點知你幾時才會同佢做,你老公都有需要,你比唔到佢,就算唔搵女人, 都去叫雞啦。

換轉身份,你老公等你生完仔後唔同你做,你又會點唸呢?

大宅

我情況同你差不多,不過婚姻危機暫時度過,如果你重想同佢一齊就要忍耐,提出離婚要好大勇氣,所以你重有希望,你這段時間好好反省,為小朋友努力

別墅

善宜 發表於 15-11-26 23:16
咁樣對個老公,佢忍到你八年真係勁

I think so......hope 樓主 hv a happy ending !

首頁

尾頁

跳至