心聲留言

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

引用:Take care呀!我係過來人,我好明白你宜家

原帖由 HoyiBB 於 16-01-02 發表
Take care呀!我係過來人,我好明白你宜家嘅心情,無咗BB嘅感享!放心,好快就有下一個!加油💪&#12 ...
多謝你呀,我都好希望bb會再次返黎我身邊,因為身痛不及我心痛,加上怪獸奶奶既對話令我更感失望,好彩老公支持我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

唉...................又係老問題,從此又多左對...............唔知想同你講的?????

男爵府

引用:唉...................又係老問題,從此又多

原帖由 20150618bb 於 16-01-02 發表
唉...................又係老問題,從此又多左對...............唔知想同你講的?????
唔明你想講咩?

別墅

回覆:除夕小產,奶奶我以後會同你勢不兩立

調理好身體,好快就會有㗎啦

大宅

回覆:啵子鱼Ceci 的帖子

我ex 99 都係咁,我有第一B時,ex C6 賭親馬仔都輸,佢話我肚裏面個係敗家仔,之後就小產㗎!從此我地關係就好差!

伯爵府

加油呀,新一年實有機會再有bb, 吾好灰心

男爵府

引用:調理好身體,好快就會有㗎啦

原帖由 啵子鱼Ceci 於 16-01-02 發表
調理好身體,好快就會有㗎啦
多謝你呀

男爵府

引用:我ex 99 都係咁,我有第一B時,ex C6 賭親

原帖由 hkvcar 於 16-01-03 發表
我ex 99 都係咁,我有第一B時,ex C6 賭親馬仔都輸,佢話我肚裏面個係敗家仔,之後就小產㗎!從此我地關係 ...
我奶奶係恨孫恨到發燒,我小產無人想,但佢覺得我特登既,你都唔好為前度傷心啦,加油

男爵府

引用:加油呀,新一年實有機會再有bb, 吾好灰心

原帖由 dder 於 16-01-03 發表
加油呀,新一年實有機會再有bb, 吾好灰心
多謝你呀

大宅

引用:Quote:原帖由+hkvcar+於+16-01-03+發表我ex

原帖由 katrinabekiki 於 16-01-03 發表
我奶奶係恨孫恨到發燒,我小產無人想,但佢覺得我特登既,你都唔好為前度傷心啦,加油

...
不要理她,努力!我小產兩次,最後都得到一個又乖又叻嘅兒子!😊

侯爵府

好好養身,唔好動氣
阿Qd諗, 佢直接說你不是,好過"棉裡針"

男爵府

引用:Quote:原帖由 katrinabekiki 於 16-01-03

原帖由 hkvcar 於 16-01-03 發表
不要理她,努力!我小產兩次,最後都得到一個又乖又叻嘅兒子!😊

...
我會呀多謝你,上年我小產左2次,我身痛唔夠心痛,本身我都有個大仔,佢好想做哥哥,我今日先去左睇中醫,希望今年可以順利懷孕啦

男爵府

引用:好好養身,唔好動氣阿Qd諗, 佢直接說你不

原帖由 fifiyi 於 16-01-03 發表
好好養身,唔好動氣
阿Qd諗, 佢直接說你不是,好過"棉裡針"
我奶奶只會敢同叔仔佢地呻,佢知老公脾氣唔敢亂黎,但我受罪囉,佢只會發顛對我,但好彩佢唔敢話我仔,個大孫唔係佢親生既,否則我同佢死過,多謝你呀

侯爵府

學我大伯話齋:99同新抱係天敵。Jm 請保重身體,同99少啲見面,再接再厲,bb好快會再返嚟。你99無知無常識,唔好介意佢講乜,下次個胎坐穩,過晒12周先同佢講啦!祝福。

公爵府

99不是阿媽...佢點會顧你感受啊 ?

男爵府

引用:學我大伯話齋:99同新抱係天敵。Jm 請保重

原帖由 YolandaTam 於 16-01-03 發表
學我大伯話齋:99同新抱係天敵。Jm 請保重身體,同99少啲見面,再接再厲,bb好快會再返嚟。你99無知無常識 ...
多謝你呀,其實我地好小見,我叫老公見多啲奶奶既,但佢會捉埋我去受罪,我其實無諗過比佢知我有左架,係聖誕前一齊食飯比佢發現我胃口變晒所以先知,當時佢已即刻睇清宮圖話我實生仔,點知我小產後講佢知佢話我特登整走佢個b,個b走我同老公都好難受,所以老公講左新年都唔會返去同佢食飯,阿奶奶就成日話佢老啦周身痛成日想我老公返去見佢,最好係佢搬番去住,我老公係唔理佢,佢唯有成日同叔仔佢地呻話我攪到佢個仔唔理佢,幫我養便宜仔,因為我個仔唔係老公親生,係我前夫既但我老公無介意過,佢有講過如果我地有無b都好佢都係咁錫我仔,佢一直都遵守承諾,係我奶奶覺得我拖累佢個仔,其實咁多年黎我既出現係我推老公見多啲父母既,佢地關係好差,但估唔到變衰人,不過無所謂啦,以後唔見更加好,而家所有親戚都知我小產左,佢地whatsapp老公安慰我地唔緊要,重有機會既唔駛理奶奶講咩,全家人除左老爺正常小小之外連叔仔姑仔呢啲小往來係好事

男爵府

引用:99不是阿媽...佢點會顧你感受啊

原帖由 美之選468 於 16-01-03 發表
99不是阿媽...佢點會顧你感受啊 ?
我明白呀,我只希望大家各不相干算啦

禁止訪問

男爵府

引用:保重身體丫....好好休息下先啦...

原帖由 bicelyan 於 16-01-03 發表
保重身體丫....好好休息下先啦...
多謝你呀

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

今日留一綫,他日好相見,樓主放過佢,等於放過自已。

首頁
12345...10

尾頁

跳至