跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

芳姐, 可唔可以都比一份我呀!

原文章由 芳姐 於 08-10-27 19:24 發表

市面上有好多不同牌子既肥仔水,最好唔好亂試呀!據我的經驗,有一隻牌子可以推介比你,請睇PM。
陪月芳姐

大宅

芳姐
可唔可以PM我?

大宅

可唔可以pm埋俾我呀?

市面上有好多不同牌子既肥仔水,最好唔好亂試呀!據我的經驗,有一隻牌子可以推介比你,請睇PM。
陪月芳姐
Mama: Janice (楠ma)    卓楠bb~

大宅

原文章由 豬豬bb 於 08-11-3 23:25 發表
可唔可以pm埋俾我呀?

豬豬bb,ngmeingo,emily423媽媽們,

已pm你地,希望幫到你地啦。

陪月芳姐

子王國已刪除閣下頭像,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

大宅

原文章由 emily423 於 08-11-3 00:35 發表

可唔可以介紹下我呀?我BB個半月,又係咁,食奶就係度喊,又唔肯訓覺,郁下就醒,醒左就勁喊....

芳姐認為你BB好有可能受左驚嚇呀,芳姐有個建議比你,請睇睇PM

陪月芳姐
子王國已刪除閣下頭像,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

原文章由 novelleung 於 08-11-3 11:21 發表
噤想請問即係邊只牌子肥仔水好呀?要成日飲嫁?

芳姐有個建議比你,請睇PM

陪月芳姐

大宅

原文章由 芳姐 於 08-11-5 18:54 發表

芳姐認為你BB好有可能受左驚嚇呀,芳姐有個建議比你,請睇睇PM。

陪月芳姐

已收到了,唔該晒!

大宅

遇到日落同黃昏交接期,BB會比較容易有肚風情況,芳姐建議你可以嘗試BB飲肥仔水,有助減退BB肚風情況。希望幫到你啦。
至於選擇肥仔水牌子,依芳姐的經驗,有個牌子幾好架,請睇PM作個參考

陪月芳姐

原文章由 kelok 於 08-11-5 14:35 發表
芳姊我阿b日日黃昏大喊,係咪飲肥仔水就得架啦? 如果係就pm我啦

男爵府

芳姐,

BB usually cries 3:30pm - 4pm (told by my maid).. and might fall back to sleep around 6pm ... BB sleeps well at night (from 7pm - 6am).... would the crying at 3:30pm caused by 肚風 , too ?

Recently, BB drinks less, too ... she used to have 160ml milk (5 meals per day)... now, she would stop after taking 80 - 100ml... and refuse to drink anymore. Any reason?? I already made "開奶茶" for her.. but still no improvement..... what could it be?

原文章由 芳姐 於 08-11-7 00:50 發表
遇到日落同黃昏交接期,BB會比較容易有肚風的情況,芳姐建議你可以嘗試餵BB飲肥仔水,有助減退BB的肚風情況。希望幫到你啦。
至於選擇肥仔水的牌子,依芳姐的經驗,有個牌子幾好架,請睇PM作個參考。

陪月芳姐

...

大宅

芳姐認為你BB好有可能受左驚嚇呀,芳姐有個建議比你,請睇睇PM。

陪月芳姐

芳姐

我bb有時都會食飽訓左放落床即喊或訓一陣(5-15mins)就喊
係咪受左驚嚇既表現呀?
請幫忙比d建議我
Please pm me too!!

Thanks alot!!

禁止訪問

複式洋房

陪月芳姐

芳姐:
我bb2個半月啦,近排有幾次脕上食完奶訓訓下醒左,見到佢且晒氣,好辛苦,於是我即刻同bb掃風,之後好d(我每次食完奶都掃好耐風等佢放氣架,我發覺晚上好以特別多風,日抖冇呢個情況);同埋bb好多時都訓訓下醒左(訓10mins, 30mins)唔訓得霖,請問點解?有咩方法教下我呀?

Joan

洋房

陪月芳姐

芳姐
唔該可唔可以pm埋比我?

別墅

陪月芳姐

芳姐

可否pm給我,謝謝!

洋房

原文章由 芳姐 於 08-9-25 00:36 發表

我建議你可按摩5分鐘就足夠了。如肚風持續不散,可嘗試使用肥仔水。如你想了解詳情,請PM我,再與你詳談。

陪月芳姐 (www.####.com)

芳姐,可唔可以PM比我,謝謝。

大宅

i@v@y,elainelam6868,elaine2_0媽媽們,

芳姐已pm你地,希望對你地有幫助啦。

陪月芳姐

原文章由 elaine2_0 於 08-11-14 12:59 發表

芳姐,可唔可以PM比我,謝謝。

[ 本文章最後由 芳姐 於 08-11-14 17:57 編輯 ]

洋房

原文章由 芳姐 於 08-11-14 14:52 發表

i@v@y,elainelam6868,elaine2_0媽媽們,

芳姐已pm你地,希望對你地有幫助啦。

陪月芳姐

芳姐,收到啦!唔該晒

複式洋房

回覆 #1 elaine2_0 的文章

can u pm me too?
Is there any way to make bb drink milk faster? Mine keeps drinking for 1.5 hr..he will sleep in between.. and sometimes keep the mouth open or push back using his tongue..pls advise

洋房

芳姐, 可唔可pm隻肥仔水俾我呀!

陪月芳姐

首頁
12345...6

尾頁

跳至