自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

freespeech 發表於 16-1-13 21:28
鹏仔,何嘉麗去左邊?
鹏仔有病,之前放左個幾月假,而家去左數碼電台,佢其實一早已經兩邊兼顧。

何嘉麗去南美旅行,plan 左好耐,預去一個月左右,之前諗住要請假,而家唔駛請喇。

男爵府

2018復活節勳章

catfitfit 發表於 16-1-13 20:50
好掛著鵬仔
陸影機大戰小姿媽 ------ 好懷念

男爵府

而家做電台系咪會出聲就做到, 多懶音, 又吵耳, 唔知講乜, 唉!
掛住鵬仔, 羅啟新
仲有另一個節目主持阿一, 懶音多到.., 十分un耳, 係咪有人事 ?

珍珠宮

BK Milk勳章

唔好聽

大宅

引用:而家做電台系咪會出聲就做到, 多懶音, 又吵

原帖由 muimui05 於 16-01-14 發表
而家做電台系咪會出聲就做到, 多懶音, 又吵耳, 唔知講乜, 唉!
掛住鵬仔, 羅啟新
仲有另一個節目主持阿一, ...
Luk Sir 年代,會直斥班後生DJ缺點

人人常歡笑 不要眼淚掉

男爵府

咬字清楚係做電台的基本條件

子爵府

鵬仔, 羅啟新 去左邊呀??

因為我都好耐無聽

侯爵府

環保接龍勳章

少咗好多時事政治野,
呢兩日都係講馬9松. 似晚上節目喎.
唔多掂.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

organizer 發表於 16-1-14 11:50
鵬仔, 羅啟新 去左邊呀??

因為我都好耐無聽

鵬仔去數碼電台,羅啟新去電視部。
官方就話兩位係調升去其他部門,但其實佢地已經有一段時間兼顧兩邊工作。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 ANNAFRIEND 於 16-01-14 發表

原帖由 hchu06 於 16-01-14 發表
我連聽2日,1個叫「阿Oh 」,1個叫「凌子蔚」。呢兩條友不單只講野一舊舊,學人講下今日要聞時,個D所謂見 ...
呀o 就不嬲麻麻地,佢加埋摩喱,我就關機。蔡敬文就好悶(以前晨光)。

凌梓維好差咩?我之前有聽佢做嘅感敏時刻,有板有眼喎。佢好似係赢咗港台dj 比賽而入港台。

不過我冇聽過新的晨光,所以冇得comment。

侯爵府

我都聽咗晨光N咁多年..... 但係近一個星期完全聽唔明佢哋講咩, 真係得個嘈字..... 我都要轉台啦....

伯爵府

ChloeMa 發表於 16-1-14 13:06
呀o 就不嬲麻麻地,佢加埋摩喱,我就關機。蔡敬文就好悶(以前晨光)。

凌梓維好差咩?我之前有聽佢做嘅感敏 ...

我同你觀感一樣, 阿O係最差, 口齒不清, 成日講"係唔係先", 聽到佢把聲就想熄機. 凌梓維做敏感時刻同李敏好有火花. 佢兩個都好似係參加"DJ生還者"入行.

男爵府

回覆:晨光的新主持

寧願聽903林海峰

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:organizer 發表於 16-1-14 11:50 鵬

原帖由 小草 於 16-01-14 發表
咁知唔知鵬仔係咪已返工?好擔心佢,入院成個月。

翡翠宮

回覆:晨光的新主持

kity算最似樣,小白聲都好聽,但太鍾意講日本野,好煩,又多左日文歌...又唔見播下韓國歌..話晒而家興....好似將主持人既喜好主導節目咁....蔡敬雯太正經,講野好似睇住份稿讀咁聽到毛管棟另外果兩位把聲好近伙,分唔到,但係就又懶音又成日哩哩囉囉...又乜乜東西...詞彙缺乏到好似小學雞咁

版主

ChloeMa 發表於 16-1-14 13:31
咁知唔知鵬仔係咪已返工?好擔心佢,入院成個月。
唔知佢開工未,佢無再咪,又無FB,唔知佢近況。不過上星期五舊晨光 last day 佢有出現,精神都唔錯,係面色仍然黃,我諗佢有一段時間要調理。

首頁

尾頁

跳至