自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Fairmont.

原帖由 fungwongphie 於 16-01-15 發表
Fairmont.
Fairmont樓下餐廳個早餐真係好鬼正
Staff又nice, 見到我仔女又送汽球又送糖, 我女入住果日生日仲有蛋糕同咭收。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 fungwongphie 於 16-01-15 發

原帖由 goo_littlebb 於 16-01-15 發表
Staff又nice, 見到我仔女又送汽球又送糖, 我女入住果日生日仲 ...
酒店早餐?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

3b 發表於 16-1-15 19:53
酒店早餐?

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

goo_littlebb 發表於 16-1-15 19:29
Staff又nice, 見到我仔女又送汽球又送糖, 我女入住果日生日仲 ...

我喜愛個蜂巢蜜糖

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:3b 發表於 16-1-15 19:53 酒店早餐

原帖由 fungwongphie 於 16-01-15 發表
咁就好喇, 新年會住Fairmont

珍珠宮

3b 發表於 16-1-15 20:54
咁就好喇, 新年會住Fairmont

亦可以揀pool side breakfast. Both are nice.
何謂不誠實使用電腦??

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:goo_littlebb 發表於 16-1-15 19:29

我喜愛個蜂巢蜜糖
我好多都鍾意, 佢真係好多嘢食, fruit juice mix都好多款, 好彩無飲到我搞肚如果唔係趕住去玩真係可以慢慢嘆!

siugutsis    發表於 16-1-16 00:43

水晶宮

引用:芽龍 榴蓮街

原帖由 momoakira 於 16-01-15 發表
芽龍 榴蓮街
我未住過芽龍, 聽聞是紅燈區好雜, 我唔太敢book

大宅

回覆:去新加坡自由行,請推介酒店和行程。

我之前去住過Swissotel, 不錯,樓下有大商場,地鐵站。
Garden by the bays, 摩天輪好正,我囡兩歲幾去完幾個月都仲成日講。

wendyplc    發表於 16-1-17 11:23

男爵府

引用:Quote:原帖由 momoakira 於 16-01-15 發表

原帖由 miffyumiffy 於 16-01-15 發表
我未住過芽龍, 聽聞是紅燈區好雜, 我唔太敢book
Geylang有好多新開精品酒店,不過一家大細就唔好揀。

男爵府

BK Milk勳章

Swissotel 佢係2 張雙人床。 夠你一家四口

大宅

Westin is not bad. There are two double beds in a room.

男爵府

我住聖陶沙

伯爵府

引用:Swissotel 佢係2 張雙人床。 夠你一家四口

原帖由 Ferfer88 於 16-01-16 發表
Swissotel 佢係2 張雙人床。 夠你一家四口
住酒店2大2小,一間房ok 嗎?要否加床。

男爵府

Swissotel 好方便

翡翠宮

Carlton City好抵住!
另外推介 Conrad

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Carlton City好,新浄,有地鐵站,對面有間細超市,側面間酒店有個shopping mall,地庫又有間大超市,十分十分方便!如果唔係要求豪華级酒店,極度推介!

大宅

Movenpick sentosa

大宅

醒目開學勳章

回覆:fattypiggy 的帖子

感謝甘多位jm既資料\', 依家有頭緒点揾酒店。

大宅

黎緊我會住Conrad

首頁

尾頁

跳至