跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我散報,抽唔中,但CS話會加開D班數,盡量滿足所有申請人要求!換句話,通常都有得讀,佢話有D人報咗又退出!

所以叫我等!跟住打嚟話我做後補上,我11月同阿仔上堂呀!

大宅

我有興趣呀, 請pm資料俾我, thx~~

複式洋房

Can you PM to me as well? Thanks!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

i checked their website, they didnt have the course detail. can anyone provide more detail information on the course???

民房

請問仲有冇?

男爵府

原文章由 sany 於 08-10-8 12:36 發表
Sorry for late reply... 因我之前大搬屋,上個星期先攪掂,所以真係無時間上bk,sorry 對不起!

我打去CS了解過,而家可以開始報2/09既幼潛course,個worker同我講,其實自己報會flexible d 及可能機會會大d... 因為 ...

講得無錯呀!!
我都係2次散報,
2次做ok,
11月尾再上2nd course,
自組仲難成功!!

[ 本文章最後由 sumsuma 於 08-10-30 16:16 編輯 ]

大宅

我前日打去問,今日已回復我11月仲有位,我即刻俾了錢已ok la!散報唔難啊!

http://www.lifeconceptshk.com/

首頁

尾頁

跳至