自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

引用:我都覺得好失望。無part+好睇,成個演唱會

原帖由 八婆仔@ 於 16-02-06 發表
我都覺得好失望。

無part 好睇,成個演唱會不倫不類,編排完全無厘頭,最唔好睇咩鬼Janies 同JoJo ,仲有 ...
我都係,11點就走, 叫做聽埋溫拿狂想曲首主題歌

公爵府

回覆 Wanyia 的帖子

溫拿一向都係阿B、阿倫做主音架喎, 不過叫埋阿B兩個女唱歌,我都唔會想聽囉!

男爵府

引用:可能心諗都無咩幾次機會再開,hea做都唔怕

原帖由 mininab 於 16-02-07 發表
可能心諗都無咩幾次機會再開,hea做都唔怕
我都唸住冇乜機會有50周年,唸住再懷舊一番,成晚各自solo,Alan 演唱會我舊年睇咗啦,我係想睇溫拿五虎一齊

大宅

引用:未睇過演唱會係悶到嘔演唱會唔係溫拿演唱會

原帖由 Wanyia 於 16-02-06 發表
未睇過演唱會係悶到嘔
演唱會唔係溫拿演唱會,係個人演唱會
謝報料!仲諗住等下特價飛請兩老睇,應該可以慳返了

男爵府

引用:回覆+Wanyia+的帖子溫拿一向都係阿B、阿倫

原帖由 jellomama 於 16-02-07 發表
回覆 Wanyia 的帖子

溫拿一向都係阿B、阿倫做主音架喎, 不過叫埋阿B兩個女唱歌,我都唔會想聽囉! ...
係兩個主音,但冇理由係兩個不停solo,個3個係後台囉

珊瑚宮

引用:吓!我睇初一呀,好悶?會吾會晚晚编排吾一

原帖由 耕田妺 於 16-02-07 發表
吓!我睇初一呀,好悶?會吾會晚晚编排吾一樣呢?我好期望去睇架
咁幫手推上報,主辦單位應會加以改善

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

開得呢幾日場架,多數係收利是日,所以我先冇買飛.
<br><br>

大宅

回覆:今晚睇溫拿演唱會.........賴野

好在冇嘥錢買飛睇啫!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:我都覺得好失望。無part 好睇,成個演唱會

我都覺得好失望。

無part 好睇,成個演唱會不倫不類,編排完全無厘頭,最唔好睇咩鬼Janies 同JoJo ,仲有 ...

侯爵府

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

等左好耐先聽到LOVE

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 jellomama 於 16-02-07 發表

原帖由 Wanyia 於 16-02-07 發表
係兩個主音,但冇理由係兩個不停solo,個3個係後台囉
我都覺得佢地3個唔見左嘅時間好長

瑪瑙宮

引用:我都覺得好失望。無part 好睇,成個演唱會

我都覺得好失望。

唔需要演員會提攜新人啦!

大宅

引用:咁唱法,+佢地真係等錢洗喎!!

原帖由 cy101 於 16-02-06 發表
咁唱法, 佢地真係等錢洗喎!!
好明顯。阿倫舊年先開完佢既40週年,今年又黎

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:頭 part 唱英文歌5,6首,都唔緊要,佢地話

原帖由 Wanyia 於 16-02-06 發表
頭 part 唱英文歌5,6首,都唔緊要,佢地話係以前夜總會年代唱比水兵聽,接著我以為開始由舊至近,點知就樂 ...
每次想懷舊一番時,我會選YouTube

公爵府

Bad

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由 Wanyia 於 16-02-06 發表頭 p

原帖由 chili_phoebe 於 16-02-07 發表
每次想懷舊一番時,我會選YouTube

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我C6話「溫拿精神,呃鬼死人」,佢睇到一半瞓左一陣

珍珠宮

最憎阿B,所以唔會睇溫拿!成日對個女出黎唱歌,你估人人鍾意聽咩!

Liu    發表於 16-2-8 10:13

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好彩啫。溫拿同林子祥,我老公問我睇邊個,我揀左林子祥,超好睇

,

首頁
12345...10

尾頁

跳至