時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

感謝呢度Jm個個咁好咁正常!因見到HKU同旺角的怪獸攪到我好忟好傷心!
自由太多會令世人失去平衡

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆:我好心寒 睇到⋯

真心寒架!

放下自在

珍珠宮

好媽媽勳章

不滿政府的, 就去反政府,
以為自己係英雄, 為民靖命,
就可以去倒亂, 襲撃警察,
唔好咁傻啦.

讀緊書的小朋友, 首先你地要本份先,
唔係比人點,
有咩事留了案底, 無哂前途,
將來一定後悔.

侯爵府

大家中哂計

唔好講太多,有人別有用心攪分化

大家理性d

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:今次拉到個D 一定要重判,如果唔係香港司法

原帖由 BIGPAT 於 16-02-12 發表
今次拉到個D 一定要重判,
如果唔係香港司法存亡了.
讚成重判,留案底

禁止訪問

引用:咁多學生 ⋯⋯最賤係有點人心地咁差 話個警

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

ckat 發表於 16-2-12 10:30
大家中哂計

唔好講太多,有人別有用心攪分化
最怕就係咁樣

珍珠宮

開心吸收勳章

唔洗心寒, 他們只是鍵盤鬥士, 網上講乜都得

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:咁多學生 ⋯⋯最賤係有點人心地咁差 話個警

原帖由 SHANSHAN5200392 於 16-02-12 發表
咁多學生 ⋯⋯

最賤係有點人心地咁差 話個警員受傷預左架啦 又話幫689做野係咁
bk 都有jm 話警察有咁下埸係應該,警察得罪咗佢乜嘢呀

淡淡的來, 好好的去 ....

珍珠宮

班友應該上京打大佬,唔係打39547 o既差佬,寧為肉碎

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

成班門口狗,係屋企吠,專咬自己人

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

佢地就係咁歪理,咩都頼人, 佢地對社會又貢獻左d咩?都唔好話貢獻, 付出又有無?只識埋怨人地,只識攪事, 咁得閒不如身體力行服務下社會做下義工, 個社會亦會因佢地而進步!

珍珠宮

有無睇兩個女人訪問,
解釋點解有武器.
呢兩個港女真係SHORT 上腦, 環保回收都講得出

琥珀宮

俾人洗哂腦係咁上下,如果佢哋父母家人親戚有人做警察或公僕,唔知駛唔駛同佢哋斷絕關係以示清高呢?

男爵府

禽獸不如, 人地打份工, 同人有仇?

最痛心係HK 比呢班在社會上最無建樹的喪心病狂人, 搞到立立亂!!!

珍珠宮

搞多兩搞,等大陸空降一個落黎代替689等你地嘈都冇得嘈

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意發表錯版時政主題,可被警告或封戶。

本錯版時政主題是受到基本版規及時政擂台版規所規管,以上參與錯版討論的國民敬請留意,一旦留言,表示已了解及同意遵守時政擂台版規,日後如發生任何糾紛或發現違規行為,不得以原帖是發表於時政擂台以外之版塊,作為辯解理由。
盡我一己之力,發放正能量!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

最好重判+勞改

珍珠宮

2024年龍年勳章

引用:小市民再唔出聲,比呢班窮兇極惡的人渣再搞

原帖由 sharonchung 於 16-02-12 發表
小市民再唔出聲,比呢班窮兇極惡的人渣再搞落去,唔只傷害警察,更瘋狂的事會不斷發生,到時連無辜小市民都 ...

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:咁多學生+⋯⋯最賤係有點人心地咁差+話個警

原帖由 SHANSHAN5200392 於 16-02-12 發表
咁多學生 ⋯⋯

最賤係有點人心地咁差 話個警員受傷預左架啦 又話幫689做野係咁
佢地若然識得調轉唻諗.... 出得唻搞事,就預會受傷預咗俾人拉.... 就好喇!成日都只諗人地唔好,人地做得就預咗乜乜物物,又唔諗自己!

首頁

尾頁

跳至