跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

3:30係巡遊時間wor, 睇到4:00high個tea, 然後去玩巴斯光年, 睇埋史di仔,米奇音樂劇同幻想曲, 去埋winnie poon同小小world, 岩岩時間睇煙花 (ps,記得攞fast pass)
原文章由 shadowso 於 08-9-22 10:40 發表
cash 媽, 3:30 我地會响入面架, 我地係 plan 睇埋煙花先走 (唔知捱唔推到咁耐 ), 你到就 call 我啦.

大宅

Rain

昨日我有去swimming,不過可能太遲入去,我估你地走了.真係唔好意思.

另外,有無人知道邊度有op的annual pass買又可以平d的,我想買,唔該.

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

文媽,

收 "大封信" ???

原文章由 winwin815 於 08-9-22 11:15 發表
今朝咁遲先報到添....

因為.....

上星期我收大信封呀, 我公司話"因為公司policy有變, 你呢個position要睇晒中港台, 要成日飛, 你連上次去上海開會都去唔到, 真係似乎太困身", 就terminate左我啦, 仲要唔補水, 返多 ...

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

好, 陣間見 !

買多 d 波鞋喇 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-9-22 11:43 發表
natalie,

係呀 .... 而家出門口啦 , 去左買波鞋先 !!

一陣見

瑪瑙宮

您哋就好喇, 可以考慮唔 bring 車仔 ! mouth:
我就唔得喇, 我對孖寶出街都會瞓晏覺架, 我無得唔 bring 車仔出街, 依家用一架車仔, 只可以手抱住細囝瞓覺, 每次返到屋企, 我哋兩公婆實散晒, 攰到 c下c下 ....

原文章由 xanax1mg 於 08-9-22 12:04 發表
如果小朋友要午睡既, 一定要bring車仔呀~~
由於叻叻出街係唔瞓既, 所以我去didiney係無bring車仔ka, 有須要可以係酒店租,$50
入面都有麵包店同漢堡包店ka,公主城堡餐廳d拉麵..麻麻地ka ,炸魚薯條就okay, ...

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

近來忙到c ma...不過上星期5又同叻叻去左didiney, 星期日又同佢去左科學館玩, 原來科學館幾岩小朋友玩ka
原文章由 小貓老師 於 08-9-22 12:28 發表

叻叻ma, 好少見你online, 你update多d叻叻既野喇, 我好掛住佢呀!!!

大宅

Natalie

鞋花已經叫工人找到啦!同時亦已經轉了hk$160元去你hsbc account,唔好意思,禁遲至比錢.請你check下.

原文章由 hallonatalie 於 08-9-22 12:23 發表
Cash ma,

好, 陣間見 !

買多 d 波鞋喇 !

男爵府

按照現時的預測路徑,黑格比將於明日晚上進入香港800公里警戒範圍,戒時香港天文台好大可能會發出今年度第5次的熱帶氣旋警告,星期三發出八號風球的機會很大,期待我們今年的第四次風假吧!

颱風 黑格比 在香港時間 二零零八 年 九 月 二十二 日 八 時的最新資料

(北 緯19.0,東 經 123.4 )

原文章由 小貓老師 於 08-9-22 12:39 發表

係呀, 去museum好過去行shopping mall喇

but文懿係一個一定要瞓晏覺的bb, 所以去親街都好麻煩, 佢又唔坐車仔....

公爵府

畀面勳章

無錯, 上星期四比我既, 要我返多個月, 去到下個月17日, 點知今日已有人返工, 佢地唔like我成日要請假掛, 但係明明我第一日返工, 又懶好咁講, 可以work @ home, 我就算唔返工, 都幫佢地跟野架喎

原文章由 hallonatalie 於 08-9-22 12:20 發表
文媽,

收 "大封信" ???
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

公爵府

畀面勳章

係呀, 文文上次去到唔肯走呀, 要夾佢走, 入場一次$25, 可以買annual pass, 我就買左half year, 只係$50, 可以半年任入香港唔同既展覽館

原文章由 xanax1mg 於 08-9-22 12:35 發表
近來忙到c ma...不過上星期5又同叻叻去左didiney, 星期日又同佢去左科學館玩, 原來科學館幾岩小朋友玩ka
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

HI!我又報到先...!

補祝Cash 2歲生日快樂!

仲有祝小美人生日快樂!

亦要預祝埋其他快將2歲的B仔B女生日快樂!

祝各位BB都快高長大,身體健康!

反斗地開倉呀!
http://www.toysrus.com.hk/inside/chi-WarehouseSale-Sep08.htm

[ 本文章最後由 lampoohpooh 於 08-9-22 14:10 編輯 ]

複式洋房

報到先 
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

複式洋房

報到先 
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

大宅

無須努氣,做得出無補水,你遲到早退請病假佢都預左﹗快努力工。
原文章由 winwin815 於 08-9-22 11:15 發表
今朝咁遲先報到添....

因為.....

上星期我收大信封呀, 我公司話"因為公司policy有變, 你呢個position要睇晒中港台, 要成日飛, 你連上次去上海開會都去唔到, 真係似乎太困身", 就terminate左我啦, 仲要唔補水, 返多 ...

公爵府

畀面勳章

我會架啦...但係佢地衰到同我呢個新同事講, 係terminate我喎

原文章由 cookiengau 於 08-9-22 15:25 發表
無須努氣,做得出無補水,你遲到早退請病假佢都預左﹗快努力工。
歡迎參觀『文。穎之家』

大宅

原來個個去晒di di ney﹗ 但系出面真系好熱呀,點解大家好似唔怕熱唔怕中暑?﹗:idea:

公爵府

畀面勳章

我個次去就中暑啦, 入去無耐已頭痛, 頂到7點幾, 仲嘔埋添

原文章由 cookiengau 於 08-9-22 15:37 發表
原來個個去晒di di ney﹗ 但系出面真系好熱呀,點解大家好似唔怕熱唔怕中暑?﹗:idea:
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

鬼仔媽,

收到 $$ 啦 ! Thank you so much

原文章由 S.Africa 於 08-9-22 12:39 發表
Natalie

鞋花已經叫工人找到啦!同時亦已經轉了hk$160元去你hsbc account,唔好意思,禁遲至比錢.請你check下.

瑪瑙宮

其實妳 d 同樹係咪都會 work @ home 架 ?
會唔會係佢哋老點妳話可以 work @ home ? 點知妳又請假請得多, 咪有籍口換人囉 !

原文章由 winwin815 於 08-9-22 13:53 發表
無錯, 上星期四比我既, 要我返多個月, 去到下個月17日, 點知今日已有人返工, 佢地唔like我成日要請假掛, 但係明明我第一日返工, 又懶好咁講, 可以work @ home, 我就算唔返工, 都幫佢地跟野架喎

...

公爵府

畀面勳章

佢地成日"見客", work 唔work @ home, 鬼知啦....

其實我唔care呢份工, 因為個我老細唔多掂, 我返左3個月工, 落單比我地個d公司既同事, 已開始同我講佢既麻煩野, 係條氣唔順啫

原文章由 hallonatalie 於 08-9-22 15:55 發表
其實妳 d 同樹係咪都會 work @ home 架 ?
會唔會係佢哋老點妳話可以 work @ home ? 點知妳又請假請得多, 咪有籍口換人囉 !
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁

尾頁

跳至