自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

回覆:Iamfree 的帖子

我嘅頭像也換過幾次,但最後用呢張係我結婚時用的花束,棗紅色 Calla Lily 而網名是大囝英文名,當年生佢時登記上 BK, 以前 BK 和諧好多,真係笑看 BK 風雲變!

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

珍珠宮

回覆:一個頭像, 一個故事

純粹是貪靚冇其他意思

男爵府

我純粹想偷懶, 唔想返工

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ANN222 發表於 16-3-11 17:16
果時加入bk係大肚,上裝搵呢張圖,自己執過就用,但起碼十幾個bk jm ,pm問我張相係咪真,好讚嘆

...
好耐之前,我有個舊同事大肚,有次食午飯我問佢BB喺肚裡面郁係點,果陣咁啱佢個仔喺佢肚入面郁,真係隔住衫見到好似有個拳頭仔咁頂上嚟,好鬼cute。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢朵紫色玫瑰唔係我第一張頭像相,以前用過我仔女BB相,後來有網友話最好唔好,於是揀咗我最鍾意嘅花,同我網名夾番,截咗一張玫瑰花做頭像,好多年都冇換過,未見過有人撞相,所以費事換啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

揀呢個頭像係要作為我既座右銘!

apple220    發表於 16-3-12 22:48

男爵府

我呢張。。因為中意呢個漫畫女主角,加上果期成日打風。。所以用左。。而我個網名係黎自我c6...因為佢叫todaysohot

好悶呀...

大宅

我中學鐘意個男仔好喜歡woodstock, 而佢彈結他好叻 呢個頭像就係嗰刻記起佢upload嘅

大宅

我個頭象來自呢套漫畫

http://news.gamme.com.tw/512709

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:果時加入bk係大肚,上裝搵呢張圖,自己執過

原帖由 ANN222 於 16-03-12 發表
果時加入bk係大肚,上裝搵呢張圖,自己執過就用,但起碼十幾個bk jm ,pm問我張相係咪真,好讚嘆

...
我有問過

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

todaysocold 發表於 16-3-12 09:56
我呢張。。因為中意呢個漫畫女主角,加上果期成日打風。。所以用左。。而我個網名係黎自我c6...因為佢叫tod ...
我記得你啲頭像

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一睇我個頭像就知我係一個為食啲肥妹

子爵府

我。。。純粹因為中意光洙

男爵府

回覆:小肥楊 的帖子

多謝你留意我。。。個頭象

好悶呀...

伯爵府

I9528 發表於 16-3-12 09:05
我呢個頭像响bk 已經係第2個,其實隻熊貓係我老公,我係被 打果隻猫,但成日比人誤會我蝦人

我 ...
好難唔誤會

伯爵府

ipodbaby_123 發表於 16-3-12 09:09
我唔記得你個網名,但好記得你個頭像好鬼搞笑,原來你個頭像係咁樣解讀

答 ...
我諗你係一家三口, 啊仔讀緊小學

水晶宮

2018復活節勳章

我頭像張相係我同老公去沖繩蜜月旅行個陣響街市影的

我本身係比較偏愛豬的

珍珠宮

未搵到心水頭像前,用住BK預設果D先

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我頭像代表一家三口

侯爵府

我頭像之前係盤自己插既花,只是徐手用,個名又係求其用咗當時個印尼姐姐既。現的是以前家裏的一角,當時仲未做媽咪,可以享受家中既寧靜,我知若干年後,兒子長大,可能又再回覆寧靜。

首頁
12345...14

尾頁

跳至