時政擂台

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:蘋果是否完全冇提假難民禍港的新聞

有,係咁易提下囉…,泛民好似仲未有人出黎講下點樣解決難民問題,所以求其報卦,我都有睇蘋果,如果唔睇係唔知社會發生緊咩事,
都要知點樣唱衰香港,點樣搞分化嘛,
所以有人話某某報成日報難民南亞罪案,係有目的,想搞到香港分化喎
嗰班人明明有犯案,如果無犯案又點會有野報喎

侯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:yokulami 發表於 16-3-19 02:09 其實

原帖由 KCWO 於 16-03-19 發表
但是,就算5講政治中立,点衰都冇蘋果咁衰,歪理連篇,和泛民如出一轍。
...
香港幾十年可以有文匯報、大公報,但就吾可以有蘋果報?
呢 D 先係真正既歪理連篇!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

KCWO 發表於 16-3-19 07:55
但是,就算5講政治中立,点衰都冇蘋果咁衰,歪理連篇,和泛民如出一轍。
...
事實,都真係冇邊份報章係中立。
你開post亦都唔中立,又有咩好講?

子爵府

tester5 發表於 16-3-19 08:04
事實,都真係冇邊份報章係中立。
你開post亦都唔中立,又有咩好講?

開post講自己的所見所聞,有何不可,我冇要求你接受喎,不是又講中你的要害嘛,係就對5住啦

侯爵府

笑左

你朋友無睇到就當蘋果無提過

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

KCWO 發表於 16-3-19 08:25
開post講自己的所見所聞,有何不可,我冇要求你接受喎,不是又講中你的要害嘛,係就對5住啦
...
我冇意見,不過見你好似專登開post比人插,提下你,你可以繼續。

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

引用:Quote:KCWO 發表於 16-3-19 00:32 和朋友傾

原帖由 mickeywinnie3 於 16-03-19 發表
每日一毒果,累死你同我!
每日一毒果,累死你同我!

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:KCWO 的帖子

佔中後我連唯一會睇既壹週都cut左,實在太令人失望。冇d職業道德

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有,係咁易提下囉…,泛民好似仲未有人出黎

原帖由 MsBusy 於 16-03-19 發表
有,係咁易提下囉…,泛民好似仲未有人出黎講下點樣解決難民問題,所以求其報卦,我都有睇蘋果,如果唔睇係 ...
泛民不嬲欺善怕惡,佢唔怕出街比南亞

SIRIABABY    發表於 16-3-19 11:48

侯爵府

每份報紙有立場係真,但依張係作文,陳健康個單嘢真係超級超級過份!我對依單新聞印象太深刻,所以自此之後無睇。

佔中後所有一傳媒嘅都唔睇。依家一係睇免費報,一係上BK,上BK其實都能知天下事

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:和朋友傾開南亞難民事件,她居然不知,她說

和朋友傾開南亞難民事件,她居然不知,她說報紙無講,問她看開哪份,原來是蘋果!她說蘋果報大陸人和梁振英 ...
真係完全唔明白,點解仲人有睇,日日冼腦亂作野的毒果~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

今次7-11員工死左,蘋果都係好少講關於難民d野

子爵府

佔中後我都冇再睇,連手機apps都delete鬼咗佢

公爵府

毒果同泛民狼狽為奸, 公文袋嘅衰野, 梗係收埋啦!

男爵府

引用:今次7-11員工死左,蘋果都係好少講關於難民

原帖由 hokally 於 16-03-19 發表
今次7-11員工死左,蘋果都係好少講關於難民d野
7-11 單野個犯係加籍越南人,同難民無關

利申:非果迷

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 KCWO 於 16-03-19 發表但是,

原帖由 ac321 於 16-03-19 發表
香港幾十年可以有文匯報、大公報,但就吾可以有蘋果報?
呢 D 先係真正既歪理連篇!
我都一直無睇這些左派報章,但佢地一定唔會以搞亂/搞死香港為目標,蘋果根本是賣港報~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

好媽媽勳章

蘋果好睇喎,果陣日日報大陸人屙屎嘛,蘋果妓者專係街追細路影屙屎,黃C最鐘意睇呢d

大宅

引用:Quote:baby317 發表於 16-3-19 00:39 有講

我冇睇毒果,所以才問是否毒果冇提,原來講中你的要害,真是5好意思。
我那黄絲朋友隨後找毒果昔日,她說幾 ...
請問邊份報紙係中立?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 KCWO 於 16-03-19 發表我冇睇

原帖由 mojomojo88 於 16-03-19 發表
請問邊份報紙係中立?
經濟

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

得左報右報前報後報都信唔過!
神報蘋果先信得過
講蘋果記得要配樂
哈里路啦!蝦你佬呀!

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁
12345...10

尾頁

跳至