自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我覺得佢幾靚呀!咁大年紀都KEEP得幾好啦!不過我鐘意黎姿多D,超索

侯爵府

For her age, I think Maggie is pretty ga la.

GiGi leung- She is pretty when she is young. But now she looks old.

蒙嘉慧--I don't think she is pretty.
:-D :-D :-D :-D

子爵府

原文章由 莎莎莉莉 於 08-10-1 15:38 發表

我覺得蔡少芬最靚, 好型

me too

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

同意你講法。
原文章由 drm 於 2/10/2008 02:31 發表
For her age, I think Maggie is pretty ga la.

GiGi leung- She is pretty when she is young. But now she looks old.

蒙嘉慧--I don't think she is pretty.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都覺得蔡少芬好型。

珍珠宮

畀面勳章

如果以佢地3個係同年齡黎講..MAGGIE肯定靚過晒梁詠琪同蒙家慧...
佢家陣過40啦.都KEEP到咁,..算係咁啦..
蒙家慧個樣真係一D都唔靚架..

珍珠宮

好媽媽勳章

預告片頭
整得好大卡士
呢套應不錯

水晶宮

原文章由 drm 於 08-10-2 02:31 發表

SAME AS YOU THINKING

大宅

我都覺得佢老呀!!

原文章由 circle119 於 08-10-1 14:52 發表
yes我都覺得唔好睇喎,(c9 feel )

睇gigi索d

大宅

係呀,我d 30幾歲嘅男仔朋友都話後生嘅邵美琪係好靚

原文章由 arale1668 於 08-10-2 10:50 發表
如果以佢地3個係同年齡黎講..MAGGIE肯定靚過晒梁詠琪同蒙家慧...

複式洋房

絕對同意!!!

我記得Maggie曾經跟蔡蘭做過d旅遊節目, 蔡蘭响節目話明白點解伊健咁愛Maggie(當時未分手), 因為佢真係好靚!

連劉德華都講過話佢曾經都喜歡過Maggie, 但Maggie唔蘇佢
Maggie係輸在年紀大同低調....如果唔係...

原文章由 arale1668 於 08-10-2 10:50 發表
IMG]http://cdnll.img1.imagechef.com/w/080509/anm8f892e0ba333e520.gif[/IMG]

子爵府

我都係咁話,三個之中蒙家慧最唔靚!

一. 講靚佢冇份!

二. 講身材又冇!

三. 講演技又渣!

四. 都唔知鄭依面鍾意佢也野,可能蒙真係腳頭好喇!

如果講登對蒙家慧應該襯麥長青,因為佢兩個一樣有把好難聽又成日講說話都走音既聲,真係好惡頂!

以上只係我個人意見!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 wxxyxn 於 08-10-2 12:42 發表

有無記得佢拍過個套 "我本善良"呀!!!我覺得最正個套!!!!

子爵府

我最鍾意亞邵 ,不過黎姿最令

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

初出道的邵美琪(小昭) 真係好靚架

原文章由 wxxyxn 於 08-10-2 12:42 發表

珍珠宮

唔好玩啦!! 蒙嘉慧都叫靚!!! 梁詠琪叫ok啦!! 邵美琪最靚!!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

林保怡想點,,,有d大陸feel
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都唔覺得佢著得靚......

首頁

尾頁

跳至