跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

同你地分享吓我個女4d時候,同出世一樣樣衰架......

http://baby.popart.hk/blog/?skid=wolimo&sk=viewreply&n=7057

大宅

原文章由 MC6828 於 08-10-6 03:14 PM 發表

唔該晒~~

Yesterday I took the 4D photo in his clinic. The Baby look very like me, hehe!! I'm about 27w, very clear!!

民房

I took the 4D photo of my baby when my little baby was in week 23. The photos are not clear enough, so remember to do this after the baby of week 26.
The clicnic I went was in Tsim Sha Tsui. The fee is only $650.
It is not worth to spend too much on it.

大宅

我懷第一胎時(2007年)...31週響巫少慈醫生度照...同佢出世個樣有九成似架.....

今次我打去BOOK巫少慈...點知佢好早就FULL晒...所以,唯有BOOK陳柳娟,11月18號就照喇~~~有D緊張喎~~~唔知同家姐似唔以樣呢

複式洋房

我都book 左曾祥風醫生11月8日去照4d, 上一胎都無照, 而家好緊張...hehe

大宅

好媽媽勳章

我都BOOK左陳柳娟,11月14號就照喇, 都係好緊張呀!

複式洋房

原文章由 jojolly 於 08-11-4 09:42 發表
我都BOOK左陳柳娟,11月14號就照喇, 都係好緊張呀!

咁我想問下你可唔可以俾我陳柳娟醫生的電話同診所地址啊?謝謝!

我而家係就快24週, 都想book左先!

男爵府

睛靈勳章

第一胎有照4d, (重影左4次, 有2次唔駛錢) 今胎唔影啦, 留番d$影大肚相 lu, 因為我發現4d既bb相, 好似個個b樣都差唔多(我第一胎照完時與另一mama 比較)

複式洋房

我都book左陳柳娟醫生12/27照, 姑娘話如果想照得清楚d, 最好31週照...所以建議我個日照..加上又係星期六唔使返工囉...^^

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Jessie7826 於 08-11-6 14:13 發表
我都book左陳柳娟醫生12/27照, 姑娘話如果想照得清楚d, 最好31週照...所以建議我個日照..加上又係星期六唔使返工囉...^^

吓...31週唔會太遲咩???又話最好28週照既?!mouth:

複式洋房

原文章由 sampcy 於 08-11-7 10:22 發表

吓...31週唔會太遲咩???又話最好28週照既?!mouth:

照4D, 最好係27-32週之間, 而想清楚D就最好30-31週喎....

複式洋房

我都book左12月4號照~ 28w
約响林翠苗醫生果度照~ 聽人講話幾好~

別墅

原文章由 Jessie7826 於 08-11-8 09:25 發表

照4D, 最好係27-32週之間, 而想清楚D就最好30-31週喎....

why?
準備讀k1

禁止訪問

複式洋房

原文章由 chili_li 於 08-11-9 00:11 發表

why?

下?我都唔知喎..姑娘講既....

禁止訪問

別墅

thank you~
準備讀k1

子爵府

我book o左巫少慈 22/11 照呀, 到時我係 29wk1, 不過我個b 之前係比實際細1wk 既, so 到時係around 28wk la, 希望都睇得好清楚o拉!!

我最想知佢對眼係大眼定係細眼呀, 希望佢唔會似我老公o甘細隻眼la!!!!~

原文章由 mimmy824 於 08-11-2 15:11 發表
我懷第一胎時(2007年)...31週響巫少慈醫生度照...同佢出世個樣有九成似架.....

今次我打去BOOK巫少慈...點知佢好早就FULL晒...所以,唯有BOOK陳柳娟,11月18號就照喇~~~有D緊張喎~~~唔知同家姐似唔以樣呢 :hap ...

禁止訪問

子爵府

係呀?! aiya...激c 呀, o甘即係要佢出o黎至可以開估o拉!!

原文章由 siu-mi 於 08-11-11 12:09 發表

眼多數看不到的, 因為醫生話bb多數要36w先會成日睜大眼, 會見到佢瞌埋眼個樣, 不過合上眼我又分唔到佢係眼大定眼細law。

首頁

尾頁

跳至