心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:me-ism 的帖子

會留意社會時事,對紀錄片 果類有興趣,盡量多睇書同新聞充實自己
咁算唔算...

複式洋房

回覆:pppw 的帖子

所以我應該周圍行識多啲?

複式洋房

回覆:dayedaye 的帖子

關熟唔熟事? 好想知手熟左嘅話會傾啲咩

複式洋房

回覆:tansyneko 的帖子

咁呢層我都唔肯定,未試過真係唔知

複式洋房

回覆:me-ism 的帖子

不如你形容下你地嘅世界係點!?

複式洋房

回覆:RAA 的帖子

即係傾完得啖笑,冇收獲
大家交流唔到,啲野好表要

子爵府

引用:會留意社會時事,對紀錄片+果類有興趣,盡

原帖由 cnsz 於 16-03-30 發表
會留意社會時事,對紀錄片 果類有興趣,盡量多睇書同新聞充實自己
咁算唔算...

...
細佬⋯政治係好敏感既話題

你難道會認為姐姐會同你討論紀錄片?

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

引用:即係傾完得啖笑,冇收獲大家交流唔到,啲野

即係傾完得啖笑,冇收獲
大家交流唔到,啲野好表要
話你吖⋯就算上左年紀既人都會傾d得啖笑既野⋯

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

引用:+不如你形容下你地嘅世界係點!? +

不如你形容下你地嘅世界係點!?
不如講左你個世界黎聽先啦

大宅

cnsz 發表於 16-3-30 19:55
所以我應該周圍行識多啲?

嘩呢D唔係要教吓話我呢D太膚淺幫唔到你 (冇人要你幫

只可講句,世間萬物,物以類聚
英文係law of attraction,香港人稱之為「痴痴呆呆坐埋一枱」

男爵府

引用:會留意社會時事,對紀錄片+果類有興趣,盡

咁算唔算...

...
呢d 與成熟無關,呢d 係興趣! 成熟與否係在於你處事態度。
以下處境題不彷玩下。
假若你識左個35 歲你覺得講野好有營養既女士,令堂極力反對再一哭二鬧,你會點做?
利申:我係一個曾經滄海但喜歡睇蠟筆小新既中年女士。

別墅

最關心BB問題熱投勳章

回覆:成熟女仔

其實我覺得成唔成熟同年齡無關係,我原本以為搵過大過我既人會成熟d,點知仲幼稚過我!成個溫室小草咁⋯

子爵府

引用:Quote:原帖由+cnsz+於+16-03-30+發表會留意

原帖由 Emanuelb 於 16-03-31 發表
呢d 與成熟無關,呢d 係興趣! 成熟與否係在於你處事態度。
以下處境題不彷玩下。
假若你識左個35 歲你覺得 ...
細佬佢唔知好多上左年紀既熟女好鍾意煲劇、睇漫畫、廢up etc

佢諗太多喇!

話時話⋯佢認為自己有咩可以吸引姐姐呢?

首頁

尾頁

跳至