美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆 fathippo 的帖子

luxe 咪所謂豪華版 個名唔同啦 臉霜如果就藍色樽 有兩種 一種系我平時用開luxe

我用這個 以前用白色魚子系列 但係而家年齡大左 覺得唔夠 就兩年前開始用這個

另外這個都系臉霜 不過好油 估計仲要老D用
精華用這個 這個收緊提升 用左都3年啦

以前用這個系列 但係而家夏天我都要用藍色 D皮膚覺得吸收好 需要多左 估計年齡大左LU

男爵府

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

卓x 賣la praire 半價,信得过ma

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子luxe+咪所謂豪華版+個

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-03 發表

luxe 咪所謂豪華版 個名唔同啦 臉霜如果就藍色樽 有兩種 一種系我平時用開luxe
請問你有無印象精華同面霜專櫃賣幾錢?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:佢係好,同+Sisley+差不多,但就貴過+Sisle

原帖由 鳥嘴123 於 16-03-31 發表
佢係好,同 Sisley 差不多,但就貴過 Sisley

後來我轉咗用 La Mer
LaMer 緊係好好多啦

男爵府

回覆 janechu 的帖子

買得咁貴D 貨我一定唔會考慮水貨 所以就算知道我都唔會去考慮羅 咁樣就無辦法評論係咪正貨 因為我唔系佢入貨個個人 但係lp D產品只有存在地區匯率差價 劃著飛機上有折頭 真系從來無試過打折

侯爵府

引用:籃魚子眼霜出粒粒,其他藍魚子介列冇事但冇

原帖由 wonglwy 於 16-03-31 發表
籃魚子眼霜出粒粒,其他藍魚子介列冇事但冇乜效果,用埋鉑金面精華,一個字笠,冬天用就岩,但6千幾元精華+ ...
個ba昨天仲極力推介我用全套白金仲話包我用一set以後轉用平D護膚也可以皮膚好好

男爵府

大約就記得 精華4000左右 臉霜50ML系好似3000幾 1000ML 5000幾 不過系大約 因為我上一次響日本買 然後返香港又去左銅鑼灣買左 價錢唔差好遠 飛機上個價錢系專賣店價 滿2000打85折 國泰 因為剛好前幾日坐國泰大阪飛返來 看到

男爵府

回覆 leeleebaba 的帖子

白金系列?係咪臉霜1000美金個只?你買滿12000就送拉 送一套 唔使買啊 不過香港D sales 就系咁樣 其實lp產品 唔可以亂用 真系會因年齡而有效同埋反效果 我響加拿大D sales 比較熟 佢地都介紹好清晰 唔會因為價錢亂推薦 最好自己去試試 反正 我用左接近20年 我覺得佢產品最大功效系延緩老

男爵府

回覆 cindy618 的帖子

我都系la mer VIP 不過真心一般 可能因人吧 反正除左只面膜會買 其他都唔會羅

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子大約就記得+精華4000

大約就記得 精華4000左右 臉霜50ML系好似3000幾 1000ML 5000幾 不過系大約 因為我上 ...
我記得你啦,兩年前你都喺bk 分享lp, 我好鍾意睇你分享, 後來有段時間你無上嚟,我有諗起你

男爵府

系啊 翻左去溫哥華啊 個時候仲系用緊白魚子 覺得藍魚子 太油 不過而家真係老啦 D皮膚會講比自己知道 唔夠營養 有時候覺得都幾神奇

侯爵府

引用:回覆 leeleebaba 的帖子白金系列?係咪臉霜

白金系列?係咪臉霜1000美金個只?你買滿12000就送拉 送一套 唔使買啊 不過香港D ...
送一套?大约幾多ml?香港sales冇話送,只不停sale我30分鐘冇話有野送

男爵府

有啊 大約啊 其實白金佢有無比你試用 過 ?我應該系上個月去銅鑼灣買 先送過一套 頂上一次響海港城都有送啊 都系12000 白金個套你最好自己先試試 因為夏天唔系好適合用 我去影張相比你體 大約有幾多 反正送兩套就剛好夠冬天用 因為套野用來應急 裡面好多份子 你自己體一下介紹 然後用一下就知道 然後我提示你 叫佢地送一支油比你 個支油就算好細一支 你就同佢地講試用 然後個支野 夠你用大半年 支油混合一下白金 響冬天特別乾個時候 你用一滴油混合一小部分白金臉霜去擦 馬上收到效果 都系唔使買 買LP 我建議自己一定要試過 然後堅定自己要D乜 唔好聽佢地講 佢地都系體銀馬去推

男爵府

一套 上個月先買過 你直接問佢地呀 唔好比佢地sale 一套就系臉霜 臉精華 眼霜 眼精華 同埋一支爽膚水

這支油系我響日本買 剛剛幾日前 然後叫佢地送我 支油好好用 送就夠 唔好買 唔需要買貨裝 因為只用一滴 然後你叫佢地送D sleeping mask比你 可以混合一滴油 哇 好正羅 反正我除左精華同埋臉霜系買 其他都要佢地送 之但係佢地D 產品我全部試過 所以知道邊D好用 邊D唔好用 如果佢地送D 洗面奶啊 爽膚水比你 你就拒絕 然後要佢地送D 油啊 mask比 你 同埋眼霜 佢地會好大方送眼霜lu 反正眼霜真係唔好浪費錢 唔使買

侯爵府

引用:回覆 leeleebaba 的帖子有啊 大約啊 其實白

有啊 大約啊 其實白金佢有無比你試用 過 ?我應該系上個月去銅鑼灣買 先送過一套 ...
佢話冇得試一尾話岩唒我,因我之前有買開藍魚子,又話包我用左皮膚一定好,最後我今次一件貨也冇買,sales立即扁哂

侯爵府

回覆:有冇人用過La Prairie

立即扁哂咀

男爵府

香港嘛 系咁樣啦 理解lu 如果你自己用過 就堅定D 直接問 買幾多送D乜 我記得系8000送藍魚子一套 12000送鉑金一套

侯爵府

引用:回覆 leeleebaba 的帖子香港嘛 系咁樣啦

香港嘛 系咁樣啦 理解lu 如果你自己用過 就堅定D 直接問 買幾多送D乜 我記得系8 ...
我買左佢黄金防曬笠到不得了

侯爵府

引用:回覆 leeleebaba 的帖子一套 上個月先買過

請問你sleeping mask幾多分鐘洗走?因為我之前有買過覺得冇乜效果,不過用左就冇出暗粒,但又吾覺皮膚好左

男爵府

黃金系列系最老肌用 我記得2年前我開過一個post講過 la prairie 黃金系列 一般適合60+年齡 同埋香港天氣真系唔系好適合 一般都系北美用得多 其實la 有幾種產品系有地域區別 例如美白系列就只有亞洲可以出售 以前黃金系列系北美出售 後來先比亞洲里邊賣 如果你40+ 用白魚子劃著藍魚子啦 唔好聽佢地講 你體一下 香港做la 個D sales 比你自己都年輕 佢地有幾多經驗啊 都系體錢去推 北美賣la 個D都系阿姨阿婆 佢地經驗好豐富 會真心好多

首頁
12345...9

尾頁

跳至