跳至

首頁

尾頁

大宅

藏寶閣,係花園街183号果度,agreed for boys the choice is really limited. You might also check another shop called BB Cute: http://www.bb-cute.com/ if you live at HK Island. I found the shop in the banner ads at this web-site! The owner is really nice and they also sell bb toys as well.

男爵府

回覆 #21 chuliu 的文章

tks for your sharing..

大宅

原文章由 B.GIRL 於 08-10-10 19:53 發表
今天覆完診...上了去"藏寶庫",都幾多bb 衫賣,不過真係無在高怡行咁平,上次買個d 都係$10件,不過就無size,自己搵... 不過我覺得藏寶庫女仔衫多d 同靚d.男仔款唔係好多...最後都係無買.. 落返地下, 在其中一間出口店買 ...

係啊.....由於之前系高怡行掃到平野.....所以就算系藏寶庫都睇中左 BB 衫.....但老公話.....唔抵買喎......唔好買啦咁.....於是,果日去花園街就一無所獲喇
0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

大宅

原文章由 chuliu 於 08-10-11 03:33 發表
藏寶閣,係花園街183号果度,agreed for boys the choice is really limited. You might also check another shop called BB Cute: http://www.bb-cute.com/ if you live at HK Island. I found the shop in the ban ...

thanks a lot

下次我會貢上去及下架喇

0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

大宅

can i know the exact street name ?

原文章由 miniSA 於 08-10-8 21:29 發表
$10衫仔嘅舖頭名係"高怡行", 喺"卓越"對面馬路, 向太子方向行, 行到差不多最尾(若2/3 or 4/5 條街)嘅出口店. 但我6/10再去已見唔到剪牌chicco衫賣

同日我都去咗一間叫"藏寶庫"嘅2樓舗(唔知係咪="藏寶閣"??), 地址 ...

大宅

花園街呀!

原文章由 vmum 於 08-10-13 13:43 發表
can i know the exact street name ?

大宅

前幾天去修頓球場對面莊士頓道電車路泰X 餅店附近有一間出口店好多$10 BB衫擺係門口,好多都係花園街前一排果di $10 ChiXXo 同 PrenaXXX,quality 都好好,又多選擇!

原文章由 Mrs.Fung 於 08-10-12 22:06 發表

係啊.....由於之前系高怡行掃到平野.....所以就算系藏寶庫都睇中左 BB 衫.....但老公話.....唔抵買喎......唔好買啦咁.....於是,果日去花園街就一無所獲喇 ...

大宅

請問高怡行在那裡?
好想同BB買D春夏新衫。
原帖由 B.GIRL 於 08-10-10 19:53 發表
今天覆完診...上了去"藏寶庫",都幾多bb 衫賣,不過真係無在高怡行咁平,上次買個d 都係$10件,不過就無size,自己搵... 不過我覺得藏寶庫女仔衫多d 同靚d.男仔款唔係好多...最後都係無買.. 落返地下, 在其中一間出口店買 ...

男爵府

原帖由 momo_ada 於 09-2-10 10:44 發表
請問高怡行在那裡?
好想同BB買D春夏新衫。

在"藏寶閣" 行前小小,不過佢地間野
一時時,唔係成日有,因為佢地係出口野,
應該係d 落完貨d貨尾....賣完就無.....

子爵府

請問"藏寶閣"係咪地鋪 ?

男爵府

原帖由 bestwish 於 09-2-10 14:59 發表
請問"藏寶閣"係咪地鋪 ?

唔係...係樓上舖....

首頁

尾頁

跳至