自由講場

跳至

首頁
12345...30

尾頁

複式洋房

add oil add oil

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都無咩可以幫手
只希望你太太吉人天相, 早日康復~!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你同太太都要堅持下去!! 祝早日康復!!!!

水晶宮

原文章由 櫺囹桼 於 08-10-5 22:48 發表

你奶奶應該係二A期,好好運!
而家只能寄望老婆係第二A期(一期係冇徵狀),而且直腸癌二B期或以上已經需要化療及電療!

係呀,奶奶係二A期,好好運!駛$$唔緊要, 怕係二B期或以上需要化療及電療, 對個老人家黎講真係好辛苦.

不過我奶奶農曆新年已經有經常肚瀉、輕微便血 (佢無同我講)................之後佢暴瘦, 我地迫佢去醫院check (8月), 一check之下就發現係直腸癌............即刻(3-4日後)安排早手術.

所以我覺得你太太好大機會應該係二A期.

病人需要保持樂觀, 積極面對病魔. 所以007你要多d鼓勵太太, 自己亦都唔好太憂心, 你要保持健康身體,照顧太太 !

努力呀

天空之城, 快樂之地

大宅

從容面對
易渡難關

祝願大步檻過!

男爵府

七哥...

我無記錯你仔仔都好似成日有病痛, 辛苦你了, 希望你振作, 健康, 先可以照顧家人.

我朋友老公o係大陸買靈芝(啡色), 但唔知點整, 佢淨食魚同菜,戒肥膩同埋食燕麥(有排毒作用).

祝太太早日康復, 等住聽你好消息.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

get well soon!!!
Kinglong

侯爵府

願主保祐你太太,我會為她祈禱。
希望你太太早日康復。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

大宅

七兄, 祝你太太早日康復!

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

翡翠宮

原文章由 PCCW2319 於 08-10-5 23:01 發表

係呀,奶奶係二A期,好好運!駛$$唔緊要, 怕係二B期或以上需要化療及電療, 對個老人家黎講真係好辛苦.

不過我奶奶農曆新年已經有經常肚瀉、輕微便血 (佢無同我講)................之後佢暴瘦, 我地迫佢去醫院check (8 ...

我呢幾日睇哂所有直腸癌資料幾乎成專家...不過知得越多就越擔心!

希望承你貴言~係2A啦!

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

7哥,保重!
希望 7 嫂 早占勿藥!!!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

me 2
祝福您們一家平安!願神保守你太太得著健康和平安渡過,阿們!

原文章由 ma1860 於 08-10-5 23:04 發表
願主保祐你太太,我會為她祈禱。
希望你太太早日康復。
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

7兄,雖然我冇咩藥方或好建議可俾你,但都希望7嫂大步'攬'過,早日康復。信心同意志係好重要,一定唔好驚!記得戒哂d雞、燕窩。
盡我一己之力,發放正能量!

禁止訪問

子爵府

7哥
收pm 祝你太太早日康服

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

祝你太太早日康復

伯爵府

首頁
12345...30

尾頁