自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:保險試PAPER II, 跪求必勝PASS PAPER

我妹夫朝早讀,下午考就pass左

我仲以為好淺

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

引用:Quote:KEMOSABI 發表於 16-4-9 18:32 我公

原帖由 karenkatte 於 16-04-09 發表
我地公司無呢D,淨係叫我地去考咋

男爵府

引用:Quote:原帖由+karenkatte+於+16-04-09+發表

原帖由 KEMOSABI 於 16-04-09 發表
我地公司無呢D,淨係叫我地去考咋
Jm你入左呢間公司幾耐?恕我直言,你公司比你既supporting都唔足夠,到你pass左之後,將來既工作你公司又係咪幫助到你呢,你要認真睇清楚。我見其他保險公司,如果你已經係佢地員工,佢地係會有堂比你上架

大宅

回覆:保險試PAPER II, 跪求必勝PASS PAPER

讀past paper

ps.: 1 take pass all papers

大宅

回覆:KEMOSABI 的帖子

以前做友x果時上卷1~卷5,都有培訓導師免費上堂,操卷,教晒重點真係1take pass

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 KEMOSABI 於 16-04-09 發表我

原帖由 BlairHo_2015 於 16-04-09 發表
Jm你入左呢間公司幾耐?恕我直言,你公司比你既supporting都唔足夠,到你pass左之後,將來既工作你公司又係 ...
1年到啦~

水晶宮

hashtag影視迷勳章

paper II係難考d,我d同事都要考幾次,我係問agent攞試題,先一次合格

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 Lynette_h 於 16-04-09 發表

原帖由 KEMOSABI 於 16-04-09 發表
無錯!係要pass既paper
與其搵會 pass的 paper ,不如用心讀三次,成功機會更大。

ps: 我冇上課,預備做保險時,自己去考,漏夜讀左三篇。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至