跳至

首頁

尾頁

大宅

我星期日下午都OK, 2大2小唔該

大宅

我都可以, 一大一細呀, thx!

民房

月希:
我地一家3口都報名,2大+1細,thx!!

洋房

月希~
我都報名呀,
報5個,
三大兩細

行政媽+小行政(3y3m)
仲有小行政個姨媽一家
兩個大人加一個bb(4個月大)

即係一共5個人
三大兩細.

唔該~

[ 本文章最後由 行政媽媽 於 08-10-28 09:07 編輯 ]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 行政媽媽 於 08-10-28 09:05 發表
月希~
我都報名呀,
報5個,
三大兩細

行政媽+小行政(3y3m)
仲有小行政個姨媽一家
兩個大人加一個bb(4個月大)

即係一共5個人
三大兩細.

唔該~

可以請你姨媽join媽咪會嗎?
因為我要小朋友info,人名等..到時抽韱,,方便抽中bb既媽準備禮物

洋房

之前都推介過比佢地
等我問問先

民房

原文章由 行政媽媽 於 08-10-28 14:59 發表
之前都推介過比佢地
等我問問先

我入左會啦.....
大家好!!
我係新手媽咪,
請多多指教...^_^...

洋房

月希,你攪錯la
個bb係男仔黎ka
係bb仔黎
唔該改一改~
thx

洋房

原文章由 芷怡 於 08-10-28 15:02 發表

我入左會啦.....

喂,表弟
你都黎左la

珊瑚宮

原文章由 行政媽媽 於 08-10-28 15:55 發表
月希,你攪錯la
個bb係男仔黎ka
係bb仔黎
唔該改一改~
thx

你唔講我以為係女仔..因為我地一向旺女..等我改番先...

別墅

澳門媽咪會聖誕Party

日期: 12月13,14日(星期六,日)
時間: 下午3-5.30
地點: 漁人碼頭非洲村
活動: tea buffet, 交換禮物
費用: (未check價,但係應該同上年差唔多)應該就大約80一位...唔會太貴
備注: 交換禮物係玩神秘聖誕老人...係會由我安排大家送gift比邊個小朋友...大家唔會知邊個係送禮人^^只會知道自己送禮比邊個...禮物請準備在100蚊以內

報名:
1) 月希 1大1小 ---------------駿駿(仔) 6歲
2) 小瑩子2大1小(13,14) -----小詣(仔) 1歲7個月
3) Calana 2大1小 ------------Jasmine(女)1歲9個月
4) Sandy 2大1小 -------------軒軒(仔)1歲5個月
5) toby 1大1小 ---------------瑤瑤(女)3歲2個月
6) Jenny(LoJulita) 2大1小----晴晴(女)2歲10個月
7) Winnie 2大1小 -------------樂樂(仔)1歲2個月
8) Gina 1大1小 ---------------Stephenie(女)5歲9個月
9) Amy 2大1小 ---------------Jeannie(女)4歲11個月
10) Olivia 2大1小 -------------Nori(女)3歲5個月
11) Fifi 2大1小 ----------------Venus(女)2歲1個月
12) Annie 2大2小 (14) --------Hilary()4歲5個月
--------------------------------Herminia()2歲
13) Jennifer Lam 1大1小 -----恩恩(女)3歲5個月
14) 蚊蚊 1大1小 --------------旋旋(女)2歲
15) Wendy 2大1小 -----------Casper(男)5歲2個月
16)行政媽 1大1小 -------------幸貞(女)3歲5個月
17)芷怡(新會員) 2大1小 -------孝慈(仔)4個月
18) Garfield 2大1小 (14) ------敏敏(女)2歲10個月

總人數:
32 大 19小

民房

我都報名呀

2大1小呀

thx~

複式洋房

月希~我報名呀!!
2大1小.
阿女(嵐嵐)1歲9個月

珊瑚宮

又多左人報名啦..重有邊個報名架?

大宅

月希, 仲有我同我朋友都想參加啊
(佢唔係 member)
Iris 2 大1小 朗熙 1歲9個月
Michelle 2大1小 浚彥 1歲11個月

總共 4大 2小

珊瑚宮

原文章由 iris_mui 於 08-11-21 11:22 發表
月希, 仲有我同我朋友都想參加啊
(佢唔係 member)
Iris 2 大1小 朗熙 1歲9個月
Michelle 2大1小 浚彥 1歲11個月

總共 4大 2小

咁你要比佢電話我喎..因為我要打比你地抽韱..準備禮物比邊個小朋友...

洋房

月希,我都想報多一個小朋友
佢係我囡囡的表哥.
佢個名叫璟臻
今年6歲.
而臻臻的聯絡人,
都係我.行政媽媽.

洋房

仲有,
想問,
買禮物係要買幾多份架??
例如:
一大人一小朋友
咁買一份定兩份呀??
仲有,禮物上限係100蚊,
咁有冇下限架?

我覺得禮物價錢
如果定係80至100蚊之間,
會好D.

THX~解答問題.

珊瑚宮

原文章由 行政媽媽 於 08-11-26 23:20 發表
仲有,
想問,
買禮物係要買幾多份架??
例如:
一大人一小朋友
咁買一份定兩份呀??
仲有,禮物上限係100蚊,
咁有冇下限架?

我覺得禮物價錢
如果定係80至100蚊之間,
會好D.

THX~解答問題. ...

買一份架咋..28號截止後我會打比各位...抽韱睇下大家負責邊個小朋友既禮物..到時我重會開個新topic叫大家形容下小朋友鍾意乜禮物...
禮物價錢係around 100玩...一向都set上下限..因為大家都有心買 上年大家既禮物全都好靚..只有過100蚊..我諗都冇少過100既禮物

如果你係帶1個小朋友出席,咁你就prepare 1份禮物...如果你帶2個小朋友出席就要prepare 2份囉...禮物我都係計小朋友唔計大人..
大人冇份抽獎架

珊瑚宮

打晒電話啦..但係gina冇開電話... jenny果個長飛留言信箱

見到msg請係今晚11點前打比我..如果冇電話到..明天下午我會再打一次比你地..打唔通就由我pick一個小朋友比你地啦..因為都係得番3個小朋友名

首頁

尾頁

跳至