網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆樓主:

咁係咪以後都唔可以用pps和信用咭付款??

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:咁係咪以後都唔可以用pps和信用咭付款

原帖由 CYAN720 於 16-05-18 發表
咁係咪以後都唔可以用pps和信用咭付款??
PPS和信用卡無影響,照用到

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

冇做認證係唔可以用支付寶餘額買野,定pps個d都唔用得?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:卡號入咩? 我無大睦咭喎

原帖由 mypineapple 於 16-05-18 發表
卡號入咩? 我無大睦咭喎
要入內地銀行卡號,如無大6銀行户口你綁唔到的

伯爵府

引用:冇做認證係唔可以用支付寶餘額買野,定pps

原帖由 bb1901 於 16-05-18 發表
冇做認證係唔可以用支付寶餘額買野,定pps個d都唔用得?
PPS可照用到

大宅

vsop18 發表於 16-5-18 09:15
大學生果間,姐係邊間?
可唔可以pm 我, 比條link 我去陶

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【广州移动支付端POS机0零月租从化大众卡刷卡器卡免月租信用卡支付】http://tmqd.me/h.HQwrz?cv=AAFAYOyT&sm=58d8da

大宅

咁有時 有D 賣家話 比評語後會返現比我(用支付寶). 咁我無開到大陸戶口.. 係咪比唔到我架?

大宅

CYAN720 發表於 16-5-18 11:09
咁有時 有D 賣家話 比評語後會返現比我(用支付寶). 咁我無開到大陸戶口.. 係咪比唔到我架?

...

可以比到你,但用唔到
要綁定銀行先再用到支付寶

大宅

回覆:【淘寶告急】支付寶「實名制」殺到! 周五前記得清晒餘額

岩岩問支付寶客服,佢又話綁一張就得喎,余額付款一日幾千蚊無問題甘話啵,年額度10萬

民房

回覆 c9jai 的帖子

佢地到依家都無人知到確實答案所以只能等到520正式開始行既時候
再睇下要開幾多個戶口

公爵府

要填咩? 咩都填唔識填

大宅

回覆 cyanman 的帖子

在大學生買從化咭, 零月費, RMB 58. 請問是否平咭 ? 要再入錢去張卡嗎?

大宅

gigihappy 發表於 16-5-18 12:32
回覆 cyanman 的帖子

在大學生買從化咭, 零月費, RMB 58. 請問是否平咭 ? 要再入錢去張卡嗎?
我買$72, 不用再入錢, 不過我會KEEP住用, 係大陸上網, 用佢地D 1個月PLAN好平, 平過帶一咭2號上去

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆:【淘寶告急】支付寶「實名制」殺到! 周五前記得清晒餘額

其實我唔係好明呀!我一向用pps比錢,咁我係唔係都有受到影響⋯

大宅

cyanman 發表於 16-5-18 11:07
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【广州移动支付端POS机0零月租从化大众卡刷卡器卡免月 ...
SORRY SORRY, 岩岩打開條 LINK, 寶貝己下架

大宅

cyanman 發表於 16-5-18 11:07
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【广州移动支付端POS机0零月租从化大众卡刷卡器卡免月 ...

原來大學生間野轉左新店

大宅

vsop18 發表於 16-5-18 15:30
原來大學生間野轉左新店

留名學野,新店係乜?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:其實我唔係好明呀!我一向用pps比錢,咁我

原帖由 sui019 於 16-05-18 發表
其實我唔係好明呀!我一向用pps比錢,咁我係唔係都有受到影響⋯
無事, 如有退款會退落pps戶口!

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:gigihappy 發表於 16-5-18 12:32 回

原帖由 cyanman 於 16-05-18 發表
我買$72, 不用再入錢, 不過我會KEEP住用, 係大陸上網, 用佢地D 1個月PLAN好平, 平過帶一咭2號上去
...
如在大6 上網, 直接上網就ok?

放下自在

象牙宮

引用:咁有時 有D 賣家話 比評語後會返現比我(用

原帖由 CYAN720 於 16-05-18 發表

...
現在淘寶致力打擊好評返現, 所以應該無呢樣煩惱!

放下自在

首頁
12345...6

尾頁

跳至