興趣嗜好

跳至

首頁
12345...48

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

LKS媽媽 發表於 16-6-20 14:20
大家好!

chityumama    發表於 16-6-20 15:45

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

chityumama 發表於 16-6-20 15:22
歡迎我嗎?

chityumama    發表於 16-6-20 15:45

彩鑽殿

jessica0768 發表於 16-6-20 15:16
無話曬唔曬,抵得唔抵得。好彩我果隻有樣好,咩都我話事,佢唔會理唔會過問,你帶佢去邊就去邊

但我真心 ...
我都係做plan嗰個, 連筆值都要計埋

大宅

最關心BB問題熱投勳章

pomanlife 發表於 16-6-20 15:40
我都係做plan嗰個, 連筆值都要計埋
如果去旅行, 我都係要做呢個位架!

最甘果次係帶C6 全家上下一行18人去台灣

子爵府

chityumama 發表於 16-6-20 15:47

做呢個位好辛苦㗎
咩都攪晒又要就晒所有人都岩既行程
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

彩鑽殿

我最大嗰團都係9個姐

彩鑽殿

me-ism 發表於 16-6-20 15:48
做呢個位好辛苦㗎
樂園, 動物員, 冇咩唔啱

子爵府

pomanlife 發表於 16-6-20 15:50

我上次一行14人去日本
由9個月、廿頭到一把年紀都有
就要就下囉
去泰國就唔駛煩⋯酒店hea
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

大宅

最關心BB問題熱投勳章

me-ism 發表於 16-6-20 15:48
做呢個位好辛苦㗎
我問人之前會 List 咗選擇, 最怕個個都話"無所謂", 到我媥好之後就有人問 "點解唔XXX, 點解唔YYY ..."

子爵府

chityumama 發表於 16-6-20 15:55
我問人之前會 List 咗選擇, 最怕個個都話"無所謂", 到我媥好之後就有人問 "點解唔XXX, 點解唔YYY ..." :bad ...

係!最怕忍到呢d
好彩我既團友都好好咋
滿意個行程

大宅

最關心BB問題熱投勳章

pomanlife 發表於 16-6-20 15:50
樂園 -- 有人會話唔玩機動遊戲
動物園 -- 有人會話對動物無興趣, 臭
好天 -- 話熱
唔好天 -- 落雨麻煩
天冷 -- 帶咁多衫辛苦

上次家族旅行有一位咁ge 百彈齋主

大宅

最關心BB問題熱投勳章

me-ism 發表於 16-6-20 15:53
我上次一行14人去日本
由9個月、廿頭到一把年紀都有
就要就下囉
一齊去得玩就要預咗咁架啦, 但往往有D 唔會咁諗. 呢D真係無必要唔好一齊去旅行

大宅

最關心BB問題熱投勳章

me-ism 發表於 16-6-20 15:56
係!最怕忍到呢d
好彩我既團友都好好咋
滿意個行程
幸好我都好彩有個咁既旅行拍檔, 有次成班C9去旅行個個都好隨和, 玩得好開心

子爵府

chityumama 發表於 16-6-20 16:08
幸好我都好彩有個咁既旅行拍檔, 有次成班C9去旅行個個都好隨和, 玩得好開心
...

係啦
最緊要開心

珊瑚宮

BK Milk勳章

pomanlife 發表於 16-6-20 15:36
過左期點搞

唔會,我會(emoji)實

大宅

最關心BB問題熱投勳章

jessica0768 發表於 16-6-20 16:36
你用iPhone? emoji 出唔到公仔

男爵府

熱血勳章

jessica0768 發表於 16-6-20 15:16
無話曬唔曬,抵得唔抵得。好彩我果隻有樣好,咩都我話事,佢唔會理唔會過問,你帶佢去邊就去邊

但我真心 ...

佢對你既信任,吾係個個男人都做到!你比到佢安全感,吾怕你賣佢豬仔!jm,佢既荷包都係比你全權操控?

彩鑽殿

jessica0768 發表於 16-6-20 16:36
即係點

男爵府

熱血勳章

你咁勁!從來吾使我做呢D位,我都無乜去旅行!我只會係個乖乖的團友!

珊瑚宮

BK Milk勳章

chityumama 發表於 16-6-20 16:47
你用iPhone? emoji 出唔到公仔

其實我打個*目及*字

首頁
12345...48

尾頁

跳至