自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

fongfonglover 發表於 16-6-23 07:59
我出得唔太多,所以初時都唔知,見到兩個細出到「冚冚」聲先知瀨野,大仔係元兇!廿幾歲先學人出水豆,好彩 ...
我仲慘,30歲人先黎生,病左足2,3個月,中間發燒下停下又痕,生到連眼入面,喉嚨,妹妹都有辛苦到日日喊咁濟

男爵府

牛年勳章

引用:應該怎處理??要即看醫生??

原帖由 babybaby0802 於 16-06-22 發表
應該怎處理??要即看醫生??
係,睇醫生

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

babybaby0802 發表於 16-6-23 07:52
嗯,我未生過, 所以即時未懂處理(emoji)
已請假,一陣去看醫生睇下確診情況。
多謝大家意見。
你未出過水痘? 小心自己受傳染

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

9成係

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:fongfonglover 發表於 16-6-23 07:59

原帖由 6299 於 16-06-23 發表
我仲慘,30歲人先黎生,病左足2,3個月,中間發燒下停下又痕,生到連眼入面,喉嚨,妹妹都有辛苦到日 ...
Me 2.淨係塊面都7x粒。連喊都要就住唔好抹眼淚整穿d水泡。樣衰都爆。c6仲話我個樣好恐怖,又嚇我第時成面la. 我即喊。跟住又哄番我。憎死佢。

禁止訪問

珍珠宮

kit2004 發表於 16-6-23 15:21
Me 2.淨係塊面都7x粒。連喊都要就住唔好抹眼淚整穿d水泡。樣衰都爆。c6仲話我個樣好恐怖,又嚇我第時成面la ...
因我成家細個已出曬,佢地都有水豆la,叫我痕c都唔好抓,所以大部分係印多,喉嚨,眼入面果啲唔喊,佢自己都穿

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:fongfonglover 發表於 16-6-23 07:59

原帖由 6299 於 16-06-23 發表
我仲慘,30歲人先黎生,病左足2,3個月,中間發燒下停下又痕,生到連眼入面,喉嚨,妹妹都有辛苦到日 ...
嘩,咁誇張,我出得好少,好彩生喺d唔明顯嘅地方,例如髮線邊,手碗位咁,又無燒,係少少痕炸!我兩個細路好返就一人一個肉粒,一個喺肚臍上,一個大脾內側,本身諗住一兩個月後就會同佢地去打水豆針,點知個俾個衰仔野左返黎,針都慳返!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+6299+於+16-06-23+發表我仲慘

原帖由 kit2004 於 16-06-23 發表
Me 2.淨係塊面都7x粒。連喊都要就住唔好抹眼淚整穿d水泡。樣衰都爆。c6仲話我個樣好恐怖,又嚇我第時成面la ...
我18歲出,媽媽又唔記得我出左,我以為暗瘡,R都發炎,有好大個印

子爵府

babybaby0802 發表於 16-6-22 18:06
應該怎處理??要即看醫生??

9.9成

公爵府

blackberry 發表於 16-6-22 23:05
似,其實即睇醫生冇乜意思?明天請假先睇都可以
最緊要唔好俾佢R

係。我果時睇醫生只有抺傷口藥水

珍珠宮

fongfonglover 發表於 16-6-23 19:53
嘩,咁誇張,我出得好少,好彩生喺d唔明顯嘅地方,例如髮線邊,手碗位咁,又無燒,係少少痕炸!我兩個細路好 ...
係啊,可能成30歲人先出,“發”得好勁,諗下連妹妹都有,好誇張,我醫生話身體入面同時都會有我知越大人越危險,我媽又聽人講好啊,由得佢發,發清晒就好,個西醫啲藥又唔掂,足足成3個月先叫好得9成。

大宅

似係

首頁

尾頁

跳至