夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

唉,同意樓上各jm見解,咁對你都唔走仲幫佢生2個,要斷一早斷左啦,放手....放過佢更重要放過自己,唔好傻了,成頭家都唔會綁住佢,諗下將來點過好過啦,最緊要係要分佢身家要佢比膳養費,祝福你

禁止訪問

回覆:出軌的另一半

子爵府

回覆:shanberry 的帖子

現時狀況: 你有2個孩子,你c6和小三在過去三年都沒有分手,現在你好害怕他會為了小三不僅不要你,連孩子也不要,是嗎?

有一個觀念好錯就是覺得有孩子就可以留住或搶走男人,或許短期可以,但長期必出現問題。

先不要去推斷他和小三是否還熱戀,她是否真愛?你要先把月子坐好,再想想這三年裡你們兩人的關係如何?為何沒愛還可以游走兩邊?這就是你c6所謂的真愛?這個時間要好好冷靜下來思考,要先想你們之間的關係,要判斷你要作出不同選擇的後果,要想究竟你c6內心的想法。

婚姻要挽回不可能僅你一個人在努力,也不可能僅在監管,埋怨,猜疑,痛苦掙扎,去哀求指責公開對方的不是,或用孩子們可以做到。

三年不是短日子,當中究竟你和c6之間如何處理大家的問題?他為何願意留下?他為何還願意生孩子?他為何仍然不能全面回來都要好好去想,你在想好後要和他好好談談,最重要是真的要了解大家對這段婚姻的真實想法。

正視自己,好好愛自己,你才可以面對現實,你才可以真的找到未來的方向,一個人如果一直在逃避面對現實,就真的很難去找到應如何解現在的困局。

mc <()>

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

之前間唔中都有1,2個jm話有左bb,老公有第3者,其實佢地之後個bb點樣? bb好可憐。。。

羊年行大運!

子爵府

你是否等佢地有一天分手之後C6 同你重修舊好做個好爸爸好男人??!?

複式洋房

你不仁 我不義 公開佢裸照
腥埋比老公朋友 再離婚
老公朋友都睇埋佢裸照 兩個再婚都比人笑啦

要愛惜自己呀

大宅

你應該係好愛你老公才可忍到依家.

乜都唔好諗, 生咗 bb 先啦.
做好個月, 唔係將來有排受.

之後再同老公講清楚, 可唔可以同你一起維持一個家. 如果佢真係冇心.
你再看吓自己的經濟狀況. 如要依靠佢才可維持生記. 唯有當睇唔到, 等自己有能力時再做打算.

子爵府

小學生有得幾迷戀,幾愛?妳最初發現佢哋有路就應該離婚。仲同佢生係錯上加錯。

妳應該放手。佢個心最愛唔係妳,一直愛住第二個,妳唔會有幸福,佢哋唔會斷,會繼續搞埋一齊,妳傷得幾多次。

妳都識講,佢好想離婚,係妳唔想離。妳又蠢到再懷孕去綁佢,係冇用既,佢個心根本唔係愛妳。

唔係妳既就唔係妳既,妳強求都冇用,放手啦。

琥珀宮

回覆樓主:

明知佢開房,你都仲同佢發生性關係,仲同佢生兩件,你接受棧一世要同人share個老公,個小三係姣,但你老公都好jian

複式洋房

shanberry 發表於 16-7-10 14:06
好想聽聽各位的意見,
大概3年前,剛結婚後半年不到(婚前及婚後老公都好愛錫我,而且我們經歷了很多才在一 ...

複式洋房

Shelle 發表於 16-7-11 19:03

咁你都要生兩個,一手造成。

男爵府

嘩好一對姣婆重遇姿粉客,真是一拍即合,jm你根本就注定係輸家,重要輸掉一生幸福,真是說你蠢又驚你作動,事到如金為由生左先算,你真是一錯再錯無言早抖。

jeremylui83    發表於 16-7-14 21:41

子爵府

引用:咁都同佢生兩個,太儍了。我會同佢離婚再po

原帖由 fairyfloss 於 16-07-10 發表
咁都同佢生兩個,太儍了。我會同佢離婚再post個女人祼照上網,完結

子爵府

引用:早唔諗遲唔諗, 就生黎諗, 您坐完月養好身體

原帖由 Nancy20090615 於 16-07-10 發表
早唔諗遲唔諗, 就生黎諗, 您坐完月養好身體先打算喇, 個男人咁重生兩件綁住自己做乜呀, 我都唔知講咩. 唔 ...

別墅

樓主點解要咁傻 小朋友大個左點面對呢個咁衰既爸爸

男爵府

一個姣,一個賤,確實天生一對。你不要理佢哋啦!
專心安胎,生完B,坐完月後才再理這個問題。
加油!

珍珠宮

無論你生bb嘅目的係乜,都希望你記住,依加同你最親嘅,就係兩個bb,希望你好好安胎,好好愛錫bb,佢地乜都唔識,最需要嘅係母愛!
你老公絕對令人失望,唔值得再晒時間去對佢有期望!

男爵府

回覆樓主:

我唔明點解你忍到個老公3年黎都有第個,明知佢地會開房,你都可以同你老公行埋仲有埋bb...一段咁既婚姻要黎做咩

子爵府

俾個機會佢,不如俾個機會自己翻頭嫁。。。。

別墅

果個女人甘姣 , 你老公同佢一齊都吾會有好結果。

首頁

尾頁

跳至